Kendte10. februar 2018

Mands endetarm "faldt ud" - havde siddet for længe på toilettet

En mand måtte på en tur på operationsbordet for at få fikset sin endetarm, der var ”faldet ud” af endetarmsåbningen, efter at han havde brugt en god halv time på tønden med sin mobil i hånden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/toilettet.jpg
 (Modelfoto: All Over)

Det kan måske lyde lokkende at slå tiden ihjel med hjælp fra mobilen, når du sidder på tønden og er i gang med at lave nummer to.

Men der er altså god grund til at lade mobilen ligge på køkkenbordet, mens du får afsluttet dit arbejde på toilettet.

For vores numser kan ikke lide at være for længe på toilettet, og det sandede en meget uheldig mand fra det sydøstelige Kina for nylig.

Den uheldige og toilettrængende mand måtte en tur på operationsbordet, efter at han havde tilbragt en god halv time på tønden.

I løbet af den halve time, hvor han havde underholdt sig med spil på mobilen, faldt et større stykke af hans endetarm nemlig ud af numsehullet.

Det skriver det amerikanske medie Unilad.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/toilettet.jpg
 (Modelfoto: All Over)

En mand måtte på operationsbordet for at få fikset sin endetarm, efter at han havde siddet for længe på toilettet med sin mobil i hånden. Modelfoto: All Over

Det lyder måske for vildt til at være sandt, men faktisk kan vores endetarm få problemer, hvis vi sidder for længe på toilettet uden at lave noget.

Foruden en ubehagelig og smertefuld hæmoride kan der altså opstå det, som den uheldige mand fra Kina oplevede: Nemlig at en større del af endetarmen pludselig ryger ud som følge af den lange periode i den "krævende stilling".

Lægerne fandt ifølge det amerikanske medie et stykke på hele 16 centimeter, der stak ud af hans numsehul, og derfor blev det nødvendigt med en tur på operationsbordet for at blive repareret.

Den uheldige kineser havde siden barnsben lidt af rektalprolaps, en tilstand hvor den nederste del af endetarmen kan blive presset ud gennem endetarmsåbningen. Da han valgte at sidde for længe på toilettet, blev tilstanden så desværre alvorligt forværret.

Selv om man ikke selv lider af rektalprolaps, anbefaler læger, at man ikke sidder for længe på toilettet, da det altså kan give problemer med endetarmen. Så lad mobilen ligge - og vær på toilet, når du er på toilet!

Sponsoreret indhold