Mand snød foran i køen i supermarked - og "mistede" 4,8 mill. kr

(Foto: All Over)

En mand jubler formentlig over, at han blev sprunget over i køen i et new zealandsk supermarked.

Manden, der var så næsvis at nappe en ”forlomme”, er nok knap så begejstret.

Begge var nemlig i supermarkedet for at købe en lottokupon, men kun én gik derfra med en milliongevinst. Og du kan næsten regne ud, hvem der løb med den store gevinst…

Det var naturligvis den tålmodige mand, der blev sprunget over i køen. Han kunne efterfølgende juble over en gevinst på gele 1 million new zealandske dollars, hvilket svarer til 4,8 millioner kroner.

Det skriver det new zealandske medie New Zealand Herald.

- Jeg ventede på, at det blev min tur i køen, da en anden kunde sneg sig foran mig og købte et lod før mig, siger den anonyme vinder til det new zealandske medie.

Da han ikke havde travlt, lod han manden snyde foran uden at brokke sig. Og det er han bestemt lykkelig for den dag i dag.

- Jeg havde god tid, så jeg lod ham bare gå foran og sagde ingenting. Jeg tænker, at karma betaler sig. Hvis det ikke var sket, havde han måske fået vinderloddet i stedet for mig, siger den lykkelige lottovinder.

Den lykkelige lottovinder og hans kone ved ikke, hvad alle pengene skal bruges på. Dog har de fundet ud af, hvad de vil købe som det første:

- Gevinsten har givet os muligheden for at købe vores eget hus – vi er så spændte, siger den anonyme lottovinder.

- Vi er ikke sikre på, hvad vi ellers vil gøre. Men hvad end vi vælger, ved vi, at det vil ændre vores familie fuldstændig – vi er simpelthen så lykkelige, udtaler den heldige – og tålmodige – vinder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close