Kendte25. september 2015

Video: Mand ser ”monster” i vandet – og bliver vanvittig begejstret

Amerikanske Michael Bergin kunne ikke skjule begejstringen og forundringen, da han sammen med en ven stødte på en usædvanlig skabning. - Det må være et monster, og vi kan tjene masser af penge, udbrød Michael (blandt andet)
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/monster.jpg
 YouTube

Hvad ville du gøre, hvis du stødte på et ”monster” under en fisketur? Ville du sejle skrigende bort, eller ville du tøffe tættere på for at undersøge det mærkværdige væsen lidt tættere hold?

Ja, for Michael Bergin fra Malden, Massachusetts var svaret let – han var ikke et sekund i tvivl om, hvad han skulle gøre, da han for nyligt stødte på et ganske sjældent væsen under en sejltur med en ven.

Han skyndte sig at trykke ”optag” på sin kameratelefon og filmede herefter øjeblikket, hvor monstret – der viste sig at være en klumpfisk – svømmede tættere og tættere på ham. Og dømt ud fra Michaels (mange) udbrud var han både begejstret og forundret over synet, der mødte ham.

- Det må være et monster, og vi kan tjene masser af penge, udbrød Michael (blandt andet), som du kan høre i denne video, som han efterfølgende lagde på YouTube.

Det vides dog ikke, om Michael og vennen fik fingre i den store fisk, eller om de lod den svømme videre.

Du kan se videoen lige her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold