Kendte29. oktober 2015

Mand bestilte rejse i fuldskab – og fik sit livs bedste oplevelse

Unge Jamie Arth husker intet om at have bestilt en 3-ugers rejse til Sydamerika - men rejsen er noget, han vil huske for evigt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fuld_rejse_instagram.jpg
 Instagram

Jamie Ather, en 22-årig mand fra Glasgow, Skotland, har netop hiket tværs over inkaruinerne i Machu Pitcchu og besøgt et reservat for dovendyr – alt sammen fordi han i fuldskab ovenpå en bytur ‘kom til’ at købe en flybillet til Rio de Janeiro. Nå ja.

Den 520 pund dyre flybillet (ca. 5.372 kr.) blev bestilt efter en våd bytur, som den unge mand erindrer absolut intet om. Det skriver Where2go.

Derfor var forvirringen også stor, da han vågnede af sin brandert dagen derpå og til sin store overraskelse opdagede, at hans fulde jeg havde bestilt og betalt for en rejse til Brasilien.

- Jeg havde absolut ingen erindring om at have gjort det, fordi jeg havde været så fuld, og det er ærlig talt aldrig så meget som faldet mig ind at rejse til Sydamerika, fortalte han til avisen Independent UK.

#sevenwonders #riodejaneiro #christredeemer #armpittickle #hedidntlaugh #bucketlist

Et billede slået op af @jamiea1112 den

8. Okt 2015 kl. 2:48 PDT

Den akavede situation blev ikke mindre akavet af, at flyselskabet nægtede at tilbagebetale pengene for billetten, så Jamie Ather besluttede sig for spontant at tage på rejsen, som varede i 3 uger.

Vil du gerne rejse oftere? Fordelene ved at leje ud og bo gennem Airbnb er mange, men er du obs på faldgruberne? Læs WHERE2GO’s guide til at undgå Airbnb-fælderne.

Det skulle blive en beslutning, han ikke ville komme til at fortryde.

På rejsen vandrede han i Machu Picchus ruiner, drak drinks på Copacabana stranden i Rio de Janeiro og besøgte et reservat for dovendyr, hvilket ifølge ham selv rejsens højdepunkt.

Undervejs fotograferede han sin færd og lagde billederne op på Instagram.

#sloth #cuddles #life #southamerica #travels #bahia #brasil

Et billede slået op af @jamiea1112 den

20. Okt 2015 kl. 3:07 PDT

Og af rejsen lærte den unge skotte en vigtig lektie, som ikke, som man måske ellers skulle tro, går ud på at drikke færre genstande på én gang. For Jamie Atham handler det, han har erfaret, snarere om, at man skal huske at tage flere chancer i livet, skriver Where2go.

- Enhver, som kender mig, ved også, at jeg var meget nervøs omkring at tage til Sydamerika helt alene, så det har givet mig en helt utrolig følelse af selvværd, at jeg rent faktisk tog afsted – og oven i købet fik mit livs rejseoplevelse, siger han.

- Det har virkelig fået mig til at indse, at man indimellem bare må tage nogle risici og overkomme sin frygt, hvis man vil have mest muligt ud af livet.

Slightly overwhelmed! #Peru #incatrail #MachuPicchu #backpacking #southamerica #wondersoftheworld #bucketlist

En video slået op af @jamiea1112 den

14. Okt 2015 kl. 5:54 PDT

Men man behøver naturligvis ikke rejse til Rio de Janeiro for at få sit livs oplevelse, selvom det helt sikkert hjælper. Vidste du, at vores egen lille hovedstad har mange spændende oplevelser at byde på? Det hele handler om vinklen, man kigger fra… Læs guiden til København fra toppen her.

Vild med gløgg og æbleskiver? Læs WHERE2GO’s 2015-guide til 31 julemarkeder i Danmark, Sverige og Tyskland.

Sponsoreret indhold