Kendte28. marts 2023

Malte Ebert afslører: Ekskæresten blev gravid

Sangeren fortæller nu, at hans tidligere kæreste blev gravid og fik en abort
Musikeren Malte Ebert - også kendt som Gulddreng - åbner op om sit tidligere forhold, hvor kæresten blev uventet gravid.
Musikeren Malte Ebert - også kendt som Gulddreng - åbner op om sit tidligere forhold, hvor kæresten blev uventet gravid.
 Foto: Ritzau Scanpix

- Først og fremmest er det her virkelig en situation, som sætter mange ting i gang, fordi jeg selv har stået i den.

Sådan lyder det fra Malte Ebert i podcasten "Mads og A-holdet".

Her er sangeren, der er bedre kendt som Gulddreng, med i monopolet sammen med Nicolaj Kopernikus og Søs Marie Serup, og et af dilemmaerne omhandler uventet graviditet hos en kvinde ved navn Isabella.

I den forbindelse fortæller Malte Ebert, at en af hans ekskærester i sin tid blev gravid, hvilket bragte parret i en penibel situation.

De skulle nemlig tage beslutningen om, hvorvidt de skulle få barnet eller ej.

Her understreger den berømte sanger, at han mener, at man som mand bør sætte sine følelser til side og blot fokusere på at støtte sin kæreste.

- Jeg føler, det er ens rolle at bakke op, når ens kæreste finder ud af det, siger han i podcasten og fortsætter:

- Man kan ikke sige til hende, at hun skal gøre det her eller det her. Man er to til at dele ansvaret, men det er hendes krop, og derfor er det i sidste ende hende, som skal træffe beslutningen.

I dillemmaet fortæller kvinden ved navn Isabella, at hendes kæreste kun vil støtte hende, såfremt hun får en abort, og det er helt forkert, lyder det fra Malte Ebert.

Han fortæller, at han ikke selv havde lyst til at få barnet, da hans tidligere kæreste blev gravid, men at han aldrig kunne finde på at forlade hende, såfremt hun havde fået det.

- Som jeg havde det dengang, så passede det ikke ind i mit liv (at få et barn, red.), men jeg sagde til hende, at jeg støttede hende uanset hvilken beslutning, hun tog.

- Man kan ikke kun bakke op i den ene ting. Det synes jeg i hvert fald ikke, fortsætter han.

Malte Ebert nævner ikke navnet på ekskæresten i podcasten. Sangeren er i dag single og har ingen børn endnu.

Sponsoreret indhold