"Making a Murderer"-stjerne smittet med coronavirus

Foto: Netflix

Steven Avery, der nok bedst er kendt for sin famøse medvirken i Netflix-dokumentarserien "Making a Murderer", er blevet smittet med coronavirus i fængslet. 

Det oplyser Steven Averys tidligere forsvarsadvokat, Jerome Buting ifølge TMZ

Advokaten fortæller, at Steven Avery bliver holdt i karantæne i sin celle efter at være blevet testet positiv.

Advokaten tilføjer desuden, at Avery i følge Sandy Greenman, Averys kæreste, under omstændighederne har det godt og ikke er plaget af voldsomme symptomer. 

Har brugt halvdelen af sit liv i fængslet

Steven Averys navn var på alles læber tilbage i 2015, da Netflix havde premiere på dokumentarserien "Making a Murderer", der blandt andet stillede spørgsmålstegn ved, om Avery var blevet korrekt dømt for mordet på Teresa Halbach i 2005. 

Dokumentarserien handlede blandt andet om, hvorvidt det egentlig var politiet, der havde været med til at få kendt Avery skyldig i mordet.

Avery blev tilbage i 1985 kendt skyldig for seksuelt overgreb på kvinden Penny Beerntsen. Efter 18 år i fængsel blev han løsladt og frikendt, men efter blot to år fri fod blev han anholdt for mordet på Halbach. 

54-årige Avery, der har brugt mere end halvdelen af sit liv bag tremmer, fastholder, at han også denne gang er uskyldig.

Averys nuværende advokat, Kathleen Zellner, arbejder på at appellere dommen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close