Kendte25. januar 2022

Mahamad Habane springer ud som tv-vært

Komiker Mahamad Habane foretager et brancheskift og skal guide seerne gennem vinter-OL i sin debut som vært.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20191103-002117-l-1920x1277we.jpg
 Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Om under to uger begynder vinter-OL i Beijing, og da vil komiker Mahamad Habane få sin værtsdebut, når han sammen med Mette Cornelius skal guide discovery+-seerne gennem 16 intense dage fyldt med den bedste vintersport i verden.

Seerne kommer helt tæt på det historisk høje antal danske atleter, der skal i kamp for Dannebrog. Aldrig har der været så mange danskere sendt afsted til et vinter-OL som ved Beijing 2022, der officielt bliver skudt i gang 4. februar. Og aldrig før har det været muligt at se så mange discipliner, som det er i år.

Mahamad Habane og Mette Cornelius er blandt andet værter på optaktsprogrammet ”På glatis”, hvor de besøger danske atleter herhjemme og i udlandet for at blive klogere på deres discipliner.

- Måske er det dumdristigt af mig, men for at være helt ærlig, ved jeg meget lidt om sport og endnu mindre om vinter-OL. Men jeg er et meget nysgerrigt menneske, og derfor glæder jeg mig til at komme i gang og blive klogere på, hvad vinter-OL er for en størrelse. Jeg håber at kunne bidrage til, at seerne får en god oplevelse hjemme i stuerne, hvor der også er plads til et godt grin, siger Mahamad Habane, der blandt andet har optrådt for Kronprinsparrets ved deres prisuddeling i 2019 og senest medvirket i det kendte tv-program Stormester.

Han er desuden i februar aktuel med sit første one man show, "Ham der komikeren".

Vinter-OL i Beijing starter officielt den 4. februar, og discovery+ er det eneste sted, hvor man kan streame samtlige discipliner direkte og on demand.

De første tre afsnit af ‘På Glatis’ kan streames fra i dag, mens de tre næste afsnit kan streames fra fredag 28. januar på discovery+.

Sponsoreret indhold