Kendte23. november 2023

Mads Steffensen scorer nyt tv-job: I spidsen for ”Jeopardy”-comeback

Den populære vært rykker fra ”Alle mod alle” og over det legendariske quizprogram ”Jeopardy”
Mads Steffensen bliver ny vært på "Jeopardy!"
Mads Steffensen bliver ny vært på "Jeopardy!"
 Foto: Martin Høien

Den 53-årige erfarne tv-vært Mads Steffensen skifter snart Kanal 5-studie.

Når det legendariske quizprogram ”Jeopardy” vender tilbage til næste år bliver det nemlig med ham som vært.

Det skriver Warner Bros. i en pressemeddelelse.

– Jeg så selv ”Jeopardy!”, dengang det startede i Danmark for en hulens masse år siden. Det er en legendarisk quiz for mig, og vi kalder det faktisk verdens bedste quiz i programmet. Det synes jeg er en passende beskrivelse - det viser historien. Det er en quiz, der har sejret i hele verden, siger Mads Steffensen, og fortsætter:

– Det er underholdende, det er svært, der drypper masser af viden gennem skærmen, og alle kan gætte med, og så er jeg dybt imponeret over vores dygtige gæster. ”Jeopardy!” er tilbage, og det er en kæmpe ære for mig at være med til at programmet nu kommer tilbage til Danmark.

Steffensen har netop afsluttet det stort anlagte ”Alle mod alle”, som er blevet sendt på samme kanal.

Det er derfor en begejstret programdirektør, Kristian Rosasco, der kan byde den erfarne vært velkommen ovre på det ikoniske program i en 2024-version.

- Vi er utroligt glade for at have Mads Steffensen som vært på ”Jeopardy!” Mads er indbegrebet af god stemning, troværdighed og overskud, og han har en høj stjerne hos vores seere. Vi ser meget frem til, at han indtager pladsen bag pulten og giver svarene i dette ikoniske quizshow, udtaler han.

Sponsoreret indhold