Kendte21. februar 2023

Mads Steffensen og Ibi Støving bliver nyt værtspar på Kanal 5

Kanal 5 har hyret to af de helt store tv-kanoner ind til at stå i front for deres nye quizshow
Det bliver to af Danmarks mest rutinerede tv-værter, der skal styre slagets gang i "Alle Mod Alle", der får premiere på Kanal 5 til efteråret. 
Det bliver to af Danmarks mest rutinerede tv-værter, der skal styre slagets gang i "Alle Mod Alle", der får premiere på Kanal 5 og discovery+ til efteråret.
 Foto: Kanal 5 / Warner Bros. Discovery Danmark

De har været værter på at hav af Danmarks største tv-formater, så der kommer helt sikkert til at være styr på sagerne, når Kanal 5 og discovery+ til efteråret blænder op for et nyt program, der kommer til at have Mads Steffensen, 52, og Ibi Støving, 48, som værter.

Til efteråret får "Alle mod Alle" premiere på Kanal 5 og discovery+, og optagelserne er netop gået i gang, oplyser Warner Bros. Discovery i en pressemeddelelse.

Det er første gang, Mads Steffensen er vært på et af Warner Bros- Discoverys programmer, mens Ibi tidligere har været vært på Kanal 5's "Tag pengene og løb".

- "Alle mod alle" er et forrygende og effektivt underholdningsprogram med masser af tossede games, og så er der en stor chance for, at du bliver klogere undervejs. Jeg glæder mig til at stå ved siden af Ibi, som jeg har kendt i årevis. Hun er sjov, vild og totalt tjekket. Jeg er også glad for titlen "Alle mod Alle". Jeg er kun vært på underholdningsprogrammer, der hedder noget med "Alle mod…" Det er sådan en regel, jeg har, udtaler Mads Steffensen i pressemeddelelsen.

Steffensen hentyder naturligvis til DR's "Alle mod 1", som han var vært på sammen med Joakim Ingversen.

Sponsoreret indhold