Kendte1. maj 2022

Mads Mikkelsens vilde indtjening: God for 75 mio. kr.

Det er gode penge i at hedde Mads Mikkelsen og lave reklamer - hans nyeste regnskab afslører en vild formue
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mikkelsen_0.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Selv hvis Mads Mikkelsen besluttede sig for at arbejde gratis i samtlige film, ville han stadig være en af de danskere, der har den højeste årsløn. For skuespilleren høvler penge på at lægge sit ansigt til diverse reklamer.

Det viser det netop offentliggjorte regnskab for hans holdingselskab, der står for indtægterne for hans reklamevirksomhed, ligesom han investerer i værdipapirer gennem det.

Og her blev resultatet et sandt festfyrværkeri med et årsresultat på intet mindre end 16.595.907, efter at Mads kun havde betalt 454.158 kroner i skat.

Til sammenligning tjente han i 2020 11.403.785 kroner, hvilket betyder, at Mads forøgede sin indtjening med 5.192.122 kroner i en tid, hvor mange kæmper økonomisk.

Og da Mads Mikkelsen er en sparsommelig herre, der lever af indtægterne af sit skuespil, så bliver stort set det meste fra reklameindtægterne sat i banken.

Det betyder, at hans formue i firmaet nu er på vilde 74.969.809 kroner mod en egenkapital på 58.473.902 kroner sidste år.

Den store indtægt på reklamer og aktier betød, at Mads sidste år tjente 45.468 kroner hver eneste dag året rundt alene på de to indtægtskilder. Der ud over tjener han kassen på sin medvirken i film på grund af sin kendisstatus, der sikrer ham store millionbeløb i løn.

Det er dog ikke kun Mads’ penge. Hans hustru, Hanne Jakobsen, ejer halvdelen af selskabet og dermed halvdelen af den tilknyttede formue.

Af indtægterne kom 2.292.405 kroner fra handel med værdipapirer, afslører regnskabet, der dermed også viser, at Mads Mikkelsens ansigt i reklamer er en eftertragtet vare.

Sponsoreret indhold