Kendte30. april 2019

Mads Mikkelsens nye film "for dårlig" til at få premiere

Mads Mikkelsen nye film, ”Chaos Walking”, er ifølge et medie så dårlig, at den ikke kan blive udgivet. Nu skal der bruges flere uger på at lave nye optagelser til filmen, hvor Mads Mikkelsen har en skurkerolle
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-04-30_kl._07.45.47.png
 (Foto: MEGA)

Der var lagt i kakkelovnen til et vaskeægte filmhit, da filmselskabet Lions Gate i 2011 skaffede sig rettighederne til ”Chaos Walking”.

Men filmen, der har blandt andre Mads Mikkelsen på rollelisten som skurk, er endnu ikke færdig – første udgave af filmen var nemlig så ”sløj” og ”dårlig”, at flere scener i filmen nu skal optages om.

Det skriver The Wall Street Journal ifølge B.T.

Det er ikke unormalt, at flere scener bliver optaget ad flere omgange, men filmen endte angiveligt med at være så sløj, at den blev erklæret uegnet til udgivelse.

Det fortæller flere nuværende og tidligere medarbejdere fra filmselskabet ifølge B.T. til The Wall Street Journal.

Derfor skal man nu bruge en million dollars mere på at filme i yderligere tre uger, hvilket tilmed besværliggøres af det faktum, at flere af filmens skuespillere – Tom Holland og Daisy Ridley – allerede har lovet sig ud til andre film.

Trods de store udfordringer er den administrerende direktør i Lions Gate fortrøstningsfuld over filmen og projektet:

- Vi ville ikke lave flere optagelser, hvis vi ikke troede på, at vi kunne få denne film til at fungere, siger Jon Feltheimer ifølge B.T. til Wall Street Journal.

Hvis alt går vel, får ”Chaos Walking” premiere næste år.

Sponsoreret indhold