Kendte27. januar 2023

Mads Mikkelsen stjæler rampelyset til modeugen – og internettet går amok

Den danske skuespillerstjerne er ikke længere kun kendt for sine roller i stjernespækkede film, for nu er flere brugere på sociale medier også gået amok over hans look
"Druk"-skuespilleren overraskede på forreste række til Zegnas show. nbsp;
"Druk"-skuespilleren overraskede på forreste række til Zegnas show.
 Foto: Simona Chioccia / IPA/SIPA

Normalt er det de kulørte kjoler, funklende smykker og voldsomme outfits, der får folk til tasterne, når der bliver afholdt modeuge.

Det så vi senest ved Schiaparellis show i Paris, hvor Kylie Jenner troppede op med en gigantisk løvebroche, der til forveksling lignede et ægte løvehoved, og Doja Cat kun var tildækket af glitrende sten.

Men nu er det altså noget andet, der tiltrækker folks opmærksomhed. I disse dage er det nemlig danske Mads Mikkelsen, der vækker opsigt under modeugen i Milano.

– Mads Mikkelsen er hovedpersonen til Milano Fashion Week, skriver en bruger blandt andet på det sociale medie Twitter.

– Ser så godt ud i sort, jeg skriger, skriver en anden bruger.

Opmærksomheden på de sociale medier kommer, efter den danske skuespiller overraskende dukkede op til det italienske modebrand Zegnas show.

Her sad han nemlig på forreste række iført et helt sort outfit bestående af en rullekravebluse, et par bukser og en lang frakke, og looket har fået flere til at reagere på hans klassiske stil.

– Muligvis den smarteste mand, der er i live, skriver kulturskribent Evan Ross Katz blandt andet i et opslag på Instagram.

Ifølge modemagasinet ELLE har det amerikanske magasin GQ da også fundet en plads til den danske Mads Mikkelsen på listen over de bedst klædte mænd under den milanesiske modeuge.

Sponsoreret indhold