Kendte21. april 2021

Mads Mikkelsen afslører: Vi kyssede næsten

Den danske verdensstjerne afslører, at han milimeter fra at kysse sin skuespillerkollega under optagelserne til gyserserien "Hannibal"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sæson 3 af succes-serien "Hannibal", der har danske Mads Mikkelsen i hovedrollen, kunne meget vel have endt anderledes og mere romatisk, end den gjorde.

Det fortæller den danske stjerne til Metro.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/madsmikkelsen_teaser.jpg
 Foto: Martin Høien

Foto: Martin Høien

I serien spiller Mads Mikkelsen i rollen som Hannibal Lecter overfor Hugh Dancy i rollen som FBI-agent Will Graham.

I den sidste scene, hvor makkerparret netop har myrdet seriemorderen Francis Dolarhyde (Richard Armitage), var de to skuespillere meget tæt på at kysse.

- Vi tog faktisk et par optagelser af den allersidste scene, hvor vi kiggede på hinanden, og det var en lille smule forudsigeligt - det var næsten et kys, fortæller Mads Mikkelsen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/madsmikkelsenhughdancy.jpg

Hugh Dancy og Mads Mikkelsen spiller sammen som henholdsvis FBI-agent Will Graham og Hannibal Lecter i serien "Hannibal". Foto: Ent_sae19810/Ritzau Scanpix

- Hugh og jeg tænkte: "Hvorfor ikke? Vi kan lave et par optagelser. Lad os prøve det. Det kan være, det fungerer," siger Mads Mikkelsen.

Han afslører dog, at kysset aldrig blev en realitet.

- Bryan (Fuller, intruktør, red.) elskede det, men han sagde: "Det er for meget gutter. Det er for indlysende." Og han havde helt ret. Men jeg tror bare, vi havde sat os fast på det, siger den danske stjerne.

De mange fans af serien, fik sig lidt af et chok, da de fandt ud af, at sæson 3 skulle vise sig at være den sidste.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/madshannibal.jpg

Foto: MEGA

Selv Mads Mikkelsen indrømmede, at det var lidt af et chok for skuespillerne, fordi der allerede var planer om en fjerde sæson.

Han udelukker dog ikke muligheden for, at han kan vende tilbage i rollen som Hannibal Lecter.

- Alle vil gerne tilbage, og hvis der kun er en sæson, og vi er sikre på det, kan vi færdiggøre serien på en ordentlig, overraskende og betagende måde, siger Mads Mikkelsen.

Sponsoreret indhold