Kendte10. juni 2020

Mads Christensen med ny yngre kæreste

'Blærerøven' Mads Christensen er gået fra konen og er nu sammen med en yngre, svensk kvinde
https://imgix.seoghoer.dk/mads_christensen_1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det er gået ned ad bakke på det seneste for Danmarks selvbestaltede blærerøv Mads Christensen.

Således kan den 55-årige modeekspert i Alt for Damerne fortælle om den store livsændring, det har været at gå fra sin kone. Nu bor han alene på en husbåd i Hellerup og har en yngre, svensk kæreste.

- Jeg har brudt samtlige regler og forordninger. Jeg har fuldstændig selvisk, egoistisk, narcissistisk, røvhulspillende og usmageligt forladt mine børn, min kone, min hund, mit hus, mine tagrender, min havetrampolin, min hæk og mit kirsebærtræ, siger Mads Christensen.

Det er især destruktionen af det glansbillede, som tv-kommentatoren havde bygget, der tynger. Mads Christensen har gjort en levevej ud af at fortælle, hvordan han synes, en rigtig mand skal være. I bund og grund, hvad der er ret og rimeligt, og nu kunne han ikke selv leve op til det.

- Jeg pakkede en håndtaske og skred. Der er næsten ikke noget mere foragteligt, en rigtig mand kan gøre. Og det er forfærdeligt. Jeg skammer mig over ikke at kunne være den, jeg troede, jeg var. Intet er mere smerteligt end at gøre dem, man elsker, ondt, siger Mads Christensen.

mister masser af penge

Som om de forliste ægteskab ikke er nok, så er coronatiden også slem for mediepersonligheden.

Det har nemlig gjort, at en hel del af de jobs, som kalenderen ellers var fyldt med, er forduftet.

"Jeg er på røven, corona har hevet tæppet væk under min lille forretning, udsigterne er dystre og så må man spare, hvor man kan." Sådan skrev Mads Christensen på Facebook i marts, hvor han satte sine dyre rolexure til salg.

Mads Christensen fortæller, at den næste tid kommer til at gå med at opbygge et sundt forhold til ekskonen og børnene.

Sponsoreret indhold