Madonnas datter Lourdes flasher armhulehår i ny stor Marc Jacobs-kampagne

Foto: MEGA

Madonnas rebelske datter, Lourdes Leon, har allerede en pæn mængde modesamarbejder og kampagnejobs på sit CV.

Og nu føjer hun endnu et stort hus til samlingen.

I Marc Jacobs spring 2021 flasher Madonnas datter – hvis far er den cubansk skuespiller og anerkendte fitness-instruktør Carlos Leon – både vilde mønstre, farverige accesories, og nå jo… Armhulehår.

(Foto: Instagram, Marc Jacobs)

24-årige Lourdes slanger sig i kampagnens pudrede setting med langt, rødt hår. Næsten lige så lange røde negle og sine karakteristiske buskede øjenbryn.

Leon, som tidligere har stået i front for Juicy Couture, Gypsy Sport og Stella McCartney parfume-reklamer i 2016, har aldrig været bange for at flashe det ubarberede look.

Nøjagtigt som sin verdensberømte mor.

Lært af mor

På et selfie-portræt med Madonna, som hun postede nytårsaften i 2018, var det hendes imponerende armhulebehåring, der løb med en del af opmærksomheden.

Senere samme år gik hun ned af catwalken for Jeremy Scott ved modeugen i New York med ganske ubarberede ben.

Og ligesom det er popdronningens opførsel, der har inspireret og skabt trends i årtier over hele verden, så har den 62-årige Madonna tilsyneladende også lært sine børn lidt om at lade håret stå, eksempelvis.

I et interview med magasinet Harper’s Bazaar i 2011 fortalte den legendariske popstjerne:

- Jeg lagde mærke til, hvordan piger var nødt til at opføre sig, for at få mænds opmærksomhed. Og det kunne jeg ikke passe ind i, fortalte hun, og tilføjede:

- Så jeg valgte det modsatte. Jeg nægtede at gå med make up, eller få en bestemt frisure. Jeg nægtede at barbere mig, og lod mine armhuler være behårede. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close