Kendte10. marts 2024

Madonnas brøler på scenen: Skælder fan i kørestol ud

Skaber overskrifter efter en pinlig forveksling under koncert, hvor popdronningen måtte undskylde til kørestolsbruger, hun fejlagtigt kritiserede for at sidde ned
Den farverige kunstner Madonna fortryder nok i dag, at hun var lidt for frisk på scenen og fornærmede en handicappet blandt publikum.
Den farverige kunstner Madonna fortryder nok i dag, at hun var lidt for frisk på scenen og fornærmede en handicappet blandt publikum.
 Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Madonnas datter viser brysterne frem

Popdronningen Madonnas opførsel nåede torsdag i denne uge nye, pinlige højder under en koncert i Inglewood, Californien, da hun fejlagtigt hængte en fan ud for at sidde ned under showet.

Problemet er bare, at vedkommende sad i kørestol og ikke kunne rejse sig, skriver flere amerikanske medier.

Under sin "The Celebration Tour" gik Madonna mellem numrene direkte hen til en fan på forreste række og spurgte undrende:

"Hvorfor sidder du ned?"

Da hendes opfordring til at rejse sig ikke havde nogen effekt, nærmede hun sig for at få et bedre syn for sagen - og indså pludselig sin brøler.

Med et hurtigt "Åh, ok... politisk ukorrekt. Undskyld for det. Jeg er glad for, at du er her," forsøgte Madonna at rette op på situationen.

Men skaden var sket, og reaktionen på nettet har ikke været nådig.

Den spænder fra humoristiske kommentarer til ren forargelse, hvor nogle mener, at Madonna burde have tilbudt fanen refusion for billetten, mens andre kritiserer hende for at være direkte ondskabsfuld.

Selvom Madonna indrømmede sin fejl på stedet, er der mange, der ikke er tilfredse med hendes svar og kalder hendes undskyldning for utilstrækkelig.

Torsdagens mildest talt uheldige opførsel kommer i øvrigt blot en måned efter, at Madonna selv faldt ned fra en stol under en koncert i Seattle, hvilket på samme måde skabte uheldige overskrifter for hende.

Sponsoreret indhold