Madonna poserer topløs: Så sexet er hun

(Foto: MEGA)

Fans af den garvede popsangerinde Madonna er vant til at se lidt af hvert, når det handler om deres store idol. Madonna er fx ikke bleg for at ytre markante holdninger – og heller ikke for at smide tøjet.

Og sidstnævnte fik hendes 15,2 millioner følgere på Instagram da også glæde af, da popikonet delte en selfie, hvor hun poserer topløs.

På billedet er Madonna således iført det rene ingenting lige bortset fra et par sorte trusser og en hat. Desuden læner hun sig op ad den krykke, som hun for tiden må støtte sig til efter en knæoperation:

- Alle har en krykke, skriver den sangerinden til billedet ...

Artiklen fortsætter under billedet ...

View this post on Instagram

Everyone has a Crutch................ 🛠

A post shared by Madonna (@madonna) on

Under den verserende coronapendemi fik Madonna-fans atter en gang ”Like a Virgin”-sangerindens bare bryster at se.

I et opslag, hvor Madonna deler et billede af sig selv siddende i en sofa iført trusser og en gennemsigtig bh, er hun udmærket klar over, at det muligvis afføder vrede kommentarer. Og måske er det også derfor, at den ukronede popdronning forsøger at tage en eventuel konflikt i opløbet:

- Nuværende klædeskab. Og for jer, der bliver fornærmede på nogen måde over det her opslag, kan jeg fortælle, at jeg med stor succes er færdiguddannet fra ”jeg-er-røvligeglad-universitetet”, skriver Madonna til sine mange millioner følgere.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Billedet af Madonna iført gennemsigtig bh er dog ikke det eneste, som megastjernen delte på internettet midt i pandemien. I maj måned kom Madonna nemlig med en vild påstand om, at corona er med til at skabe ligestilling i verden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close