Kendte 23. januar

Madonna annoncerer ekstrakoncert i Royal Arena

Der er godt nyt, hvis du ikke nåede at få fingrene i billetter til koncerten med den amerikanske popdronning
Når Madonna besøger Danmark til efteråret, vil hun give to koncerter i Royal Arena.
Når Madonna besøger Danmark til efteråret, vil hun give to koncerter i Royal Arena.
Foto: Ricardo Gomes

For knap en uge siden kom det frem, at den amerikanske popdronning Madonna gæster København på sin "The Celebration Tour" til efteråret.

Billetterne til koncerten, der finder sted den 25. oktober, blev fredag revet væk, og derfor har superstjernen nu annonceret, at der kommer endnu en koncert i den danske hovedstad.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver Live Nation i en pressemeddelelse.

Ekstrakoncerten vil blive afholdt den 26. oktober, og ligesom den første koncert vil den foregå i den danske kæmpearena Royal Arena.  

Her er der da også lagt op til det helt store show, eftersom konceptet for Madonnas turné er, at hun vil tage publikum med på hendes kunstneriske rejse gennem fire årtier.

– Jeg er spændt på at udforske så mange sange som muligt i håb om at give mine fans det show, de har ventet på, siger Madonna ifølge pressemeddelelsen.

Det kommer da heller ikke som nogen overraskelse, at de første 15.000 billetter til superstjernens koncert blev revet væk på få timer.

Nyheden om, at hun igen besøger Danmark, kommer nemlig ovenpå lidt af en tørkeperiode for de mange danske Madonna-fans. Sidst hun var i Danmark var nemlig tilbage i 2015, hvor hun gav koncert i Boxen i Herning.

Billetterne til "The Celebration Tour" kan købes fra på fredag den 27. januar klokken 10.00. 

Sponsoreret indhold