Madonna afviste samarbejde på grund af stjernetegn

Efter knap 40 år i musikbranchen må Madonna vide et og andet om, hvordan et godt samarbejde fungerer. 

Stjerne-dj'en David Guetta afslører dog nu, at det 62-årige popikon har en noget utraditionel metode til at bedømme, om hun ønsker at arbejde sammen med nogen eller ej. 

Den 52-årige dj fortæller, at Madonna tog kontakt til ham, da han i 2011 vandt en Grammy for sit remix af hendes sang "Revolver". 

- Hun sagde til mig, at hun elskede remixet og foreslog, at jeg producerede hendes næste album, fortæller den franske hitmager til McFly et Carlito.

- Jeg ankommer til frokost. Vi taler om alt - musik, hvad hun vil gøre med albumemt. Super nice. Det er bare hende og mig. Meget afslappet, meget cool. Vi spiser frokost. Det sker. Meget godt, og man tænker over, hvornår man skal begynde at arbejde sammen, fortæller han om sit møde med Madonna. 

Artiklen fortsætter under billedet

David Guetta har produceret hits for blandt andet Rihanna og Lady Gaga. Foto: MEGA

Under forretningsfrokosten spørger Madonna, hvilket stjernetegn han er, og her vender stemningen, da han svarer, han er Skorpion: 

- Pludselig ser hun helt mærkelig ud i ansigtet og siger til mig: "Jeg er ked af det, men vi kommer ikke til at arbejde sammen. Det var rart at møde dig. Farvel!", genkalder han.

Artiklen fortsætter under billedet

Madonna er selv løve. Foto: MEGA

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close