Kendte14. september 2023

Maddy Anholt er død: Blev kun 35 år

BBC-stjernen er gået bort et år efter, hun fik konstateret hjernekræft, fortæller hendes familie
Maddy Anholt har medvirket i flere sitcoms heriblandt Sunny D og The Emily Atack Show.
Maddy Anholt har medvirket i flere sitcoms heriblandt Sunny D og The Emily Atack Show.
 Foto: GoFundMe

Den britiske tv-stjerne Maddy Anholt er død.

Hun gik bort onsdag den 13. september efter længere tids sygdom.

Det skriver flere medier heriblandt The Sun og Daily Mail.

I et opslag til en GoFundMe-indsamling har familien da også bekræftet dødsfaldet. Her skriver de, at tv-stjernen tilbage i 2022 – og kort efter fødslen af sin datter – blev diagnosticeret med en sjælden form for hjernekræft.

– Det er med dyb sorg, at vi meddeler Maddy Anholts død, vores elskede datter, søster, tvilling, ven, kone og mor, som forlod denne verden onsdag den 13. september i en alder af 35.

– Du ved måske, at Maddy kort efter fødslen af ​​hendes utrolige datter Opal sidste år blev diagnosticeret med en sjælden og aggressiv form for hjernekræft.

– Hun håndterede den efterfølgende operation og behandling med forbløffende ynde og mod, ledsaget hvert skridt på vejen af ​​sin familie og hengivne mand, Ben, skriver familien og påpeger, at Maddy Anholt tilbragte den sidste tid i sine forældres hjem omgivet af kærlighed og ro.

Familien takker for den overvældende støtte, de den seneste tid har modtaget, og samtidig sender de en tak til personalet på hospitalet.

– Vi er overvældet af taknemmelighed over for de mange venner, der har støttet os med deres kærlighed og bønner i denne svære tid – såvel som de utallige sygeplejersker, læger og NHS som helhed, som behandlede hende med usvigelig værdighed og medfølelse, skriver familien.

Maddy Anholt har medvirket i flere sitcoms såsom Sunny D, Jerk og The Emily Atack Show på kanaler som BBC, ITV og Channel 4.

Sponsoreret indhold