Kendte11. januar 2017

Mad-allergi førte til stor overvægt - nu har Katrina smidt 35 kilo

Katrina var på slankekur i årevis siden hun fyldte 13, men der skete intet!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/foer_og_efter.jpg
 Foto: All Over Press)

Januar og februar er højsæson for folk der melder sig ind i fitnesscentre for at komme i form og tabe sig.

De fleste af dem dropper hurtigt at komme i fitnesscentrene, og kiloene sniger sig lige så stille og roligt på igen.

30-årige Katrina Buening fra Missouri i USA på billedet herover knoklede for at tabe sig, siden hun var 13.

I årevis var hun på slankekur og syntes, at hun gjorde alt det rigtige og var meget ihærdig, men lige lidt hjalp det - hun blev større og større og var oppustet som en ballon.

Da hun vejede mest var hun oppe på 107,9 kilo.

Efter mange forgæves forsøg på at smide nogle af de mange overflødige kilo og komme af med den konstant oppustede mave, fandt hun endelig ud af, hvad der var galt.

Hun led af mad-allergi.

- Jeg spiste en masse forskellige ting uden at være klar over, at de var dårlige for min krop og gav mig betændelsestilstande. Diverse betændelsestilstande førte til, at jeg tog på i vægt og konstant var oppustet, siger Katrina til Daily Mail.

På den måde lagde hun 45 kilo til sin vægt i løbet af få år.

- Og jeg udviklede en masse dårligdomme. Jeg fik fibromyalgi, fik acne som voksen og jeg fik gigt. Det førte til, at jeg fik en depression, angst og selvmordstanker, siger Katrina.

Først for to år siden, da hun var 28 og havde prøvet at tabe sig i 15 år, fandt hun for alvor ud af, hvad der skulle til.

- Inden da havde jeg været hos tre forskellige læger, der intet kunne gøre, og jeg havde det så skidt, at jeg alvorligt overvejede at tage mit eget liv, siger Katrina.

- Min nye læge rådede mig til at spise 'ren mad' - så vidt muligt uden tilsætningsstoffer - og varieret, siger Katrina.

Det hjalp, og det gik stærkt!

- Betændelsestilstandene og alle de andre dårligdomme forsvandt, og kiloene begyndte at rasle af mig, og jeg kunne også begynde at dyrke motion, siger Katrina.

Hun har fået et nyt liv, efter at hun i videst mulige omfang har droppet mad med tilsætningsstoffer.

- Jeg har det fantastisk. Jeg gik fra at være på randen af døden til at leve livet fuldt ud. Der er folk, der ikke kan kende mig som slank. Selv familiemedlemmer, som jeg ikke har set i noget tid, kan i første omgang ikke genkende mig, siger Katrina, der ved hjælp af varieret 'ren kost' og motion smed 34,9 kilo på bare 16 måneder.

I dag laver hun motion i 25 minutter hver dag, men det var mindre, mens hun tabte sig.

- Folk tror, at de skal tilbringe time efter time i motionscentret, men sund kost og få minutters træning hver dag, kan udrette mirakler. Og så skal man lade være med at være ensidigt fokuseret på at tabe sig, for så er man dømt til fiasko. Drop hele det der slanke-mindset, og spis fornuftigt af det, der giver dig energi, siger Katrina.

I dag har hun gjort den viden, hun oparbejdede gennem sit sygdomsforløb og de mange års overvægt til sin levevej og arbejder i dag som sundheds- og fitness-coach.

Se galleri med Katrinas forvandling fra matrone på 107,9 kilo til miss fitness på 73 kilo:

Katrina Buening, januar 2017

Sponsoreret indhold