Kendte7. juli 2020

Machine Gun Kelly har mistet sin far: Har aldrig oplevet sådan en smerte

Rapperen måtte søndag dele en særdeles trist nyhed med sine mange Instagram-følgere
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Musiker og Megan Fox-boytoy Machine Gun Kelly annoncerede søndag, at han har mistet sin far.

Den 30-årige rapper skulle oprindeligt have fejret 1-års jubilæum for udgivelsen af sit fjerde album, "Hotel Diablo", men i stedet blev det til en trist dag for musikeren.

- Det album var alt, jeg ville sige, og jeg ved, at det betyder meget for mine fans, men min far tog sin sidste indånding her til morgen, og jeg har aldrig følt en smerte så dyb i hele mit liv, skriver han til et opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg lægger min telefon fra mig. Elsker jer. Tak allesammen, for alting, lyder det fra Machine Gun Kelly, der har det borgerlige navn Colson Baker, der ikke fortæller sine følgere, hvorfor hans far døde.

Skuespiller Hailee Steinfeld og Blink-182-trommeslageren Travis Barker er blandt de kendisser, der sender deres hilsner til rapperen midt i den svære tid.

Machine Gun Kelly er for tiden i fuld gang med at færdiggøre sit kommende femte album og er desuden også i gang med at indspille filmen "Midnight in the Switchgrass", som han medvirker i sammen med Megan Fox.

De to har lavet en del overskrifter i løbet af de seneste par måneder, efter det kom frem, at Megan var gået fra sin mand Brian Austin Green og i stedet var begyndt at date Kelly.

Sponsoreret indhold