Måtte slette Instagram-opslag: Cecilie Hother afslørede babynavn

(Foto: Mikael Rieck)

Med to små børn og et nybygget hus har Cecilie Hother rigeligt at se til. 

Den 41-årige tv-vært fremviste på sin Instagram en lang to do-liste, hvor der stod alle de projekter, som hun og gemalen Thomas Honoré mangler at fikse både ude og inde ved deres nyopførte hus nord for København, som de flyttede ind i for et år siden.

Men mellem de mange praktiske punkter dukkede der et drengenavn op, og det fik mange af hendes knap 60.000 følgere til at tro, at hun havde afsløret sin nyfødte søns navn. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

I kender det sikkert alle sammen. To-Do-listerne!! Nu har vi boet i huset i et lille års tid og vi har mærket huset. Og alle de ting vi fælles har samlet i huset, skal enten skal ryddes op i eller der skal nyt ind. Planerne er mange fra stort til småt. Ellinor skal have storesøster værelse, og hendes ting skal gå i arv til lillebror. Så skal vi have styr på haven ect ect. Jeg har ikke travlt jeg skal nok nå det hele og det behøver ikke at gå hurtigt. For jeg ELSKER at indrette og gå sørge for at tingene får sjæl. Både inden for og udenfor...jeg glæder mig nu ikke så meget til at ordne ukrudt, men meget til at plante. Og jeg glæde enig til at samle Fatboy’en for der kan jeg tage en barselslur!! Så det kommer øverst på listen. Det næste bliver et nyt spisebord. Vi holder det i træ og det skal have det organiske look. Det var en anderledes måde at shoppe på, for det var under Corona lockdown, så det var over FaceTime vi fandt bordet! (Se billeder) men der fungerede og nu glæder jeg mig bare til at det kommer!!! Så der kommer rigtig meget have og indretning den næste tid :-) Ps. Jeg slettede sidst post, da mange af jer havde ser et navn, og det er ikke fordi jeg vil holde det hemmeligt. Men vi har ikke besluttet os for navnet endnu, der er flere i spil. så indtil da er det streget ud...godt spottet ellers!! #indretning#interior #have #stole #bord #nyt #oggenbrug #hus #indretningmedsjæl #børneværelse #hængekøje #udeoginde #langliste #jegnårdetjegnår #restentagervinæsteår

Et opslag delt af Cecilie (@ceciliehother) den

Men der måtte den populære tv-vært mane til ro: 

- Jeg slettede sidst post, da mange af jer havde set et navn, og det er ikke fordi jeg vil holde det hemmeligt. Men vi har ikke besluttet os for navnet endnu, der er flere i spil. Så indtil da er det streget ud... godt spottet ellers, skriver Hother i sit seneste Instagram-opslag. 

På to do-listen har hun således streget det mulige drengenavn over. Man kan lige ane, at det starter med bogstavet "A". 

Cecilie Hother og Thomas Honoré har også datteren Ellinor, der kom til verden i 2016. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close