Lytterne reagerer på det nye "Mads & A-holdet: To ting går igen

Foto: Podimo

For godt seks timer siden debuterede Mads Steffensen med sin nye podcast "Mads & A-holdet" på Podimo

Og kort efter premieren er de første reaktioner allerede rullet ind på podcastens Facebook-side. I skrivende stund er der 240 likes og 36 kommentarer til et opslag, der bærer et foto af Mads Steffensen sammen med Sofie Linde, Hella Joof og Søren Pind, der udgjorde det første A-hold. 

Artiklen fortsætter under billedet

- Jeg er vildt glad, for det er et stærkt udlæg, og vi havde det fineste, klogeste og sjoveste hold i studiet. Hella, Sofie og Pind - stærk trio. Det var løssluppent, sjovt, vigtigt - og så lige et lille glas vin for at markere anledningen. Tror vi holder fast i den vane, skriver 50-årige Steffensen blandt andet til billedet. 

Og overordnet set er lytterne begejstrede for det nye dilemma-program, men to ting går dog igen i kommentarfeltet, når det kommer til ting ved programmet, som er knap så godt. 

- Alle taler alt for meget i munden på hinanden. Måske skal I vente med “sludrevandet” til efter optagelsen, skriver en lytter på Facebook-siden og henviser til det "lille glas vin", som Mads Steffensen også fortæller om. 

- Nogen gange snakker I lidt meget i munden på hinanden. Det kan irritere mig, stemmer en anden i. 

Et andet kritikpunkt går også på noget lydmæssigt: 

- Kun en anke... Søren har hele tiden en gajol eller lign i munden, lyder det som om... NO GO, lyder det fra en lytter. 

- Kunne I lige spise færdigt, inden I starter næste gang, stemmer en anden i, som også er plaget af Søren Pinds "gumleri".  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close