Kendte26. januar 2022

Lykkelige Bubber: Afslører særlige bryllupsplaner

Det nye år står i den grad i kærlighedends tegn for tv-vært Bubber og kæresten
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Heldigvis sagde den forhenværende barnepige ja, og nu er parret snart klar til at eksekvere på den kommende kærlighedsfest.

Brylluppet skal nemlig stå, og ifølge det lykkelige par, der dukkede op sammen på den røde løber til premieren på filmen "Tag min hånd" i Imperial i København onsdag aften, skal det hele ske sent på sommeren.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2022-01-26_kl._22.01.17.png
 Foto: Martin Høien

(Foto: Martin Høien)

- Det står godt til. Planerne er mange, men intet er fastsat. Der er måske en dato i september. Men det kommer an på kirken, lyder det fra Bubber, der glæder sig til at fejre kærligheden på traditionel kirkelig manér.

- Vi har haft alle bolde i spil, men jeg har aldrig prøvet et klassisk kirkebryllup, forklarer han, da SE og HØR fanger ham til onsdagens premiere.

Bubber vil ikke afsløre, hvilken kirke parret drømmer om at blive gift i, men brylluppet skal trods alt holdes i Danmark.

I løbet af de seneste par år er der mildest talt sket meget i den garvede tv-værts liv, der også er blevet far på ny til lille Alfred. Det betyder dog ikke, at det ikke også har været en hård periode

- Det har været to hårde år. Arbejdsmæssigt har det været næsten umuligt at gennemføre noget som helst. Så jeg glæder mig, til alt bliver normaliseret, siger den ærlige Bubber.

Så er det jo godt, at der er et bryllup at se frem til senere på året.

Sponsoreret indhold