Kendte5. juli 2023

Lykkelig Søren Gade har fundet kærligheden igen: Her er min søde kæreste

Venstre-politikeren og Folketingets formand er blevet skudt med amors pil, da Marianne Kirk er løbet afsted med politikerens hjerte
Søren Gade har fundet kærligheden, da han er faldet for Marianne Kirk.
Søren Gade har fundet kærligheden, da han er faldet for Marianne Kirk.
 Foto: Ritzau Scanpix

I 2010 blev Søren Gade forelsket i en Marianne.

Forelskelsen fandt sted tre år efter, at han på tragisk vis mistede sin kone Helle Buskbjerg Poulsen, som han var sammen med i knap 25 år, til tarmkræft.

Men nu har lykken tilsmilet Folketingets formand igen, da han på ny har fundet kærligheden.

Det afslører han til Avisen Danmark.

Og noget tyder på, at kvinder med fornavnet Marianne har lettere ved at vinde Søren Gades hjerte – for Venstre-politikerens nye kærlighed hedder også Marianne.

Denne gang er det Marianne Kirk som har forelsket sig i Søren Gade – og omvendt.

Folketingets formand, Søren Gade, i sommerhuset i Vedersø sammen med kæresten Marianne.
Folketingets formand, Søren Gade, i sommerhuset i Vedersø sammen med kæresten Marianne.
 Foto: Ritzau Scanpix/Morten Stricker

Hvordan og hvornår de har mødt hinanden vil Søren Kirk ikke afsløre. Men lidt af parrets fællesplaner har han dog ikke noget imod at røbe.

- Planen er, at hun skal med mig til Venstres sommergruppemøde, og med til Grønland senere på året, så det bliver nok vanskeligt at holde hemmeligt, siger Søren Gade til Avisen Danmark.

Marianne Kirk bor til dagligt i Esbjerg, hvor hun arbejder som uddannelseschef på Gymnasiet Rybners – og så har hun tre voksne børn og en hjemmeboende børn.

Hun fortæller, at hende og Søren Gade har kendt til hinanden som venner og bekendte i en del år, da de er kommet i samme bekendtskabskreds.

I interviewet fortæller Søren Gade også, at han har fået solgt barndomshjemmet i Holstebro og derfor i stedet flytter på sin gård i Sdr. Nissum i Vestjylland - den skal dog først lige gøres i stand.

Sponsoreret indhold