Luke Perry alvorligt syg: Dette raser "Riverdale"-fans over

Luke Perry spiller Fred Andrews, der er er Archie Andrews\' (spillet af K.J. Apa) far.

Luke Perry spiller Fred Andrews, der er er Archie Andrews' (spillet af K.J. Apa) far.

Foto: MEGA

I går kom det frem, at 52-årige Luke Perry var blevet indlagt på hospitalet, efter han blev ramt af et alvorligt slagtilfælde

Skuespilleren, der netop nu er aktuel i hitserien "Riverdale", var ifølge amerikanske TMZ midt i at indspille scener til "Riverdale", men hvad der nu skal ske med serien, er endnu uvist. 

CW Network, TV-kanalen der står bag "Riverdale", er endnu ikke kommet med nogen udmelding omkring Luke Perry, og det er faldet mange fans for brystet. 

På "Riverdale"s officielle Twitter-profil hagler kritikken ned over CW Network, for TV-kanalen fortsætter med at promovere serien, som om intet var hændt. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Det kan I ikke mene. Luke har været ramt af et massivt slagtilfælde, og I bliver ved med at promovere jeres ting? Ingen kommentar overhovedet?, lyder det fra Melanie Schons. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Hvorfor ser jeg ikke noget som helst om Luke Perry? Han har været ramt af et massivt slagtilfælde, og I tweeter slet ikke noget? Wow, lyder det harmt fra Traci Ramirez. 

Seneste status er, at Luke Perry angiveligt er blevet lagt i kunstig koma

Ifølge det amerikanske medie TMZ - der har mange tætte og velinformerede kilder i kendismiljøet i Los Angeles - er hans tilstand så alvorlig, at han er blevet lagt i kunstig koma af lægerne på hospitalet.

TMZ skriver, at de både har fået bekræftet nyheden af et familiemedlem samt andre ”personer tæt på Luke Perry”.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close