Kendte 31. marts 2020

Lukas Forchammers Michelin-restaurant begæret konkurs

Den anmelderroste Michelin-restaurant Kadeau – hvor Lukas Forchhammer er medejer – har kastet håndklædet i ringen i kølvandet på coronapandemien
(Foto: Ritzau Scanpix)

Den verdensomspændende coronapandemi har nu fået den kedelige konsekvens, at Michelin-restauranten Kadeau drejer nøglen om.

Koncernen Kadeau, der står bag to Michelin-restauranter af samme navn, er således begæret konkurs.

- Vi har været nødsaget til at kaste håndklædet i ringen og begære os selv konkurs. Den her krise (coronakrisen, red.) har ramt os på det værst tænkelige tidspunkt, siger direktør Magnus Klein Kofoed til erhvervsmediet Finans.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Thomas Laursen)

Lukas Graham er medejer af Kadeau. Foto: Thomas Laursen

Den anmelderroste restaurant, der har lokaler både i København og på Bornholm, har længe kæmpet med økonomiske problemer trods flotte anmeldelser.

Tilbage i 2015 købte den succesfulde frontmand i Lukas Graham, Lukas Forchhammer 20 procent af Kadeau og gav dermed restauranten en tiltrængt økonomisk håndsrækning.

- Det er sjovt at være med til at højne niveauet inden for dansk gastronomi. Serviceniveauet, de holder på Kadeau, kan jeg rigtig godt lide, sagde Lukas Forchhammer dengang.

Han har selv været en ivrig gæst på restauranten, der dog desværre som følge af coronakrisen ikke har kunne holde sig økonomisk ovenvande.

Restauranten i København har siden 2018 haft to Michelin-stjerner, mens den på Bornholm har haft én stjerne.

 

Sponsoreret indhold