Kendte13. oktober 2023

Luis Grünewald går i mors fodspor: Springer ud som tv-stjerne

"Vild med dans"-ikon Sarah Grünewalds søn Luis debuterer som skærmtrold på den konkurrerende kanal
Luis Grünewald har debuteret på tv-skærmen.
Luis Grünewald har debuteret på tv-skærmen.
 Foto: Hanne Juul

"Vent! Er det ikke?"

Sådan sagde en SE og HØR-journalist tidligere i dag, da han sad og så Ramasjang med sin datter.

For pludselig tonede et velkendt ansigt frem i fjerde sæson af børnefavoritten "Bamselægen". Det viste sig at være Sarah Grünewalds syvårige søn Luis.

Kendisknejten havde tilkaldt bamselancen, fordi hans bamse Nalle havde skåret sig i poten med en elektrisk sav, og så gør man rigtigt i at ringe efter hjælp.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-13/dr-0740605.jpg
Luis har selv skrevet brev til DR, fordi han gerne ville være med i "Bamselægen" afslører Sarah Grünewald.
 Foto: DR

Er man trofast følger på Sarahs Instagram, ved man da også, at Luis er født med et stort underholdningsgen. Han stiller sig gerne frem og synger og danser, og når det er halloween eller fastelavn, går han all in på vilde udklædninger.

Om Luis har en entertainer i maven er sikkert og vist. Om vi kommer til at se mere til ham på skærmen fremover, vil vi forsøge at spørge hans mor om, når hun har fået Danmarks modigste dansere af gulvet i aften.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-13/20220622-mr-cirkus-016.jpg
Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus gik fra hinanden i 2019, men de har formået at bibeholde deres gode venskab. Sammen har de sønnen Luis.
 Foto: Mikael Rieck

I 2014 blev Sarah gift med Rasmus Backhaus.

- I går var den bedste dag i hele mit liv. Jeg gjorde det mest rigtige nogensinde, og giftede mig med manden i mit liv! Vi er stadig rørte over, hvor meget kærlighed, der var omkring os. Tak er et fattigt ord, lød det dengang fra Sarah om den store dag.

Parret arbejdede benhårdt på at gøre to til tre.

- Vi vil gerne have børn og arbejder helt vildt meget på det hele tiden. Det er dejligt at arbejde på det, og det har det været hele tiden, sagde hun dengang og i september 2015 afslørede hun på direkte tv, at det endelig var lykkedes. Hun var gravid.

I marts 2016 kom Luis endelig til verden. Nu er han syv år og netop sprunget ud som tv-stjerne.

Sponsoreret indhold