Lucy Hale om ”Fifty Shades of Grey”: - Det skræmte mig fra vid og sans

Foto: MEGA

Den 31-årige ”Pretty Little Liars”-skuespiller har gennem sin mere end 15 år lange karriere været til en del castings og auditions.

I dag er hun nok allerbedst kendt for sin rolle i netop ”Pretty Little Liars”, hvor hun spillede rollen som Aria Montgomery fra 2010 til 2017.

Lucy Hale spillede Aria Montgomery i hitserien, hvor hun allerede fra første afsnit udvikler et forhold til læreren Ezra. Gennem alle syv sæsoner har de to et turbulent forhold, men ender til sidst med at blive gift. Foto: ABC/YouTube

Det er dog naturligvis ikke alle af de helt store filmroller, som skuespilleren har erhvervet – og en af hendes mest uforglemmelige auditions var på rollen som Anastasia Steele i den erotiske filmtrilogi ”Fifty Shades of Grey”, det mindes hun i et nyt interview med Associated Press.

Selve castingen mindes hun dog ikke som uforglemmelig, fordi det var en god oplevelse. Snarere det modsatte.

- Jeg var meget ung, det er vel også næsten ti år siden, det var længe siden, og jeg var simpelthen skræmt fra vid og sans, lyder det fra skuespilleren.

- Det var ikke rigtige scener fra filmen, men det var en meget seksuel monolog, og jeg vidste slet ikke, hvad det var, jeg sagde. Jeg var en smule naiv, men ja, jeg var til audition på rollen. Jeg fik den klart nok ikke, men det var godt for mig, for det var virkelig skræmmende for mig at være til sådan en audition, mindes Hale.

Rollen som den generte, forsigtige men også nysgerrige Anastasia Steele gik senere til Dakota Johnson, der spillede overfor Jamie Dornan i alle tre film.

Det er dog ikke første gang, at den 31-årige ”Pretty Little Liars”-stjerne mindes lige præcis denne audition. Tilbage i 2014 fortalte hun i et interview med Cosmopolitan, at det ligefrem var ”ubehageligt”.

- Det er præcis, hvad du tænker, det ville være: en monolog men meget, meget seksuelt. Der var nogle ting, som jeg var så pinlig berørt over at skulle sige højt, men det er en af de ting, hvor du bare er nødt til at forpligte dig fuldkommen, ellers kommer du til at ligne en idiot.

I sidste ende var det Dakota Johnson, der løb med rollen som Anastasia Steele. Alligevel føler Lucy Hale, hendes casting gav hende modet til senere at prøve kræfter med de mere seksuelt udfordrende roller. Foto: MEGA

Sidenhen har Lucy Hale dog prøvet kræfter af med en mere seksuel rolle i filmen ”A Nice Girl Like You”, hvor hun i hovedrollen som Lucy Neal bliver dumpet af sin kæreste og bagefter laver en relativ vild sex-to-do liste, hun skal igennem.

Som forberedelse til rollen skulle hun og hendes medskuespillere med til en ægte sex-konference, som skuespilleren beskriver som ”vild”.

- Der skete ting, jeg aldrig har set før.

Se den fulde trailer til filmen herunder

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close