Kendte5. juli 2020

“Love Island”-hunk Danny Williams brækker ankel under TikTok dans

TikTok har været vældig populært under corona, men det er ikke altid, at rutinen går lige som ønsket. Det kan den 21-årige ”Love Island”-Danny Williams skrive under på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/danny_williams.jpg
 Foto: Instagram

Det sociale medie TikTok er blevet flittigt brugt gennem de sidste mange måneder, der har budt på hjemmearbejde og karantæne-tid.

Særligt har danserutinerne været populære hos både danske og udenlandske, og lige dét var noget, som den 21-årige ”Love Island”-deltager Danny Williams ønskede at give sig i kast med.

Sammen med sine to ”Love Island”- kompagnoner Christopher Taylor og Jordan Hames ønskede de nemlig at lave en dansevideo iført høje hæle.

Men det lød vist en del nemmere sagt end gjort.

Starten går som smurt, da de tre står stille og bevæger sig akavet i de høje sko.

Men da de bevæger sig mod kameraet, mens de laver kække benløft, så går det helt galt for Danny Williams, der lander forkert på sin fod og ender med at brække anklen.

Trods det ser voldsomt ud i videoen, så spottede de to venner ikke, hvor slemt det faktisk stod til og griner i stedet af deres ven, der ligger i smerte på gulvet.

Men efter en tur på hospitalet, så ar dommen altså, at anklen var brækket, og realitystjernen fik en god dosis smertestillende.

- Jeg sover den brækkede ankel væk, fortalte Danny selv efterfølgende i et klip på sin Instagram-story.

- Morfinen må virkelig have slået mig ud. Jeg kan slet ikke huske, at jeg er faldet i søvn, lød det fra ham.

Danny Williams er for nylig flyttet ind sammen med sine med-dansere, og TikTok-videoen var med til at fejre, at de tre skulle bo under samme tag.

Mon ikke det bliver den sidste i høje hæle.

Sponsoreret indhold