Kendte3. august 2023

"Love is Blind"-stjernen Nick Thompson raser: Kan ikke betale sin husleje

Den tidligere deltager langer ud efter det populære program, som - ifølge ham - har efterladt ham arbejdsløs og måske snart hjemløs
Nick Thompson blev gift med Danielle Ruhl i "Love is Blind", men de gik fra hinanden sidste år.
Nick Thompson blev gift med Danielle Ruhl i "Love is Blind", men de gik fra hinanden sidste år.
 Foto: Netflix

Det kan godt være, at "Love is Blind" er et populært program blandt seerne, men det er ikke alle deltagerne, der er lige så begejstret for showet.

En af dem, der fortryder sin deltagelse, er Nick Thompson, der medvirkede i sæson to - og han langer nu voldsomt ud efter programmet.

Det gør han i et interview med Daily Mail.

Her brokker han sig blandt andet over, at han ikke kan finde et arbejde i kølvandet på sin deltagelse, hvilket betyder, at han ikke har råd til at betale sine regninger og dermed frygter snart at blive hjemløs.

Han beskylder desuden programmet for at udnytte deres deltagere og for at bryde loven ved at betale dem for få penge for deres deltagelse.

Ifølge Nick Thompson fik han 10.000 dollars (68.000 kroner) for sin deltagelse, der inkluderede ti ugers optagelser, hvilket - ifølge ham - var en timeløn på 7,14 dollars (knap 49 kroner).

Mindstelønnen i Illinois, hvor sæson to blev optaget, lød til sammenligning på 12 dollars i 2022.

Nick Thompson understreger videre, at han mistede sit job som softwareprogrammør i kølvandet på optagelserne, og at han ikke kan få et nyt, fordi han nu bliver dømt for at have medvirket i et realityprogram.

- Jeg har brugt hele min opsparing. Jeg har to måneder tilbage til at betale mit lån, men jeg kan ikke få et job, fordi folk ikke vil tage mig seriøst.

Nick Thompson fortæller videre, at han synes, det er unfair, at Netflix bliver ved med at tjene penge på hans deltagelse, mens han ingenting får udover grundlønnen, selvom sæsonen stadig ligger tilgængelig på streamingplatformen.

Han mener, at han selv og hans meddeltagere er blevet udnyttet.

- Man filmer 18-20 timer om dagen. Det betyder ikke nødvendigvis, at det kommer på tv, men man skal have mikrofon på fra om morgenen til om aftenen.

- Og når du så tager hjem, så bliver du låst inde på et hotelværelse uden nøgle, pung, penge eller nogen former for ID, siger han og fortsætter:

- Man bliver bogstaveligt talt holdt til fange, og der er absolut ingen årsag til, at man ikke skal blive betragtet som en ansat, fordi man teknisk set er under deres kontrol 24 timer om dagen.

Nick Thompson påstår videre, at han blev manipuleret til at skrive under på en kontrakt, der betød, at han skulle betale 50.000 dollars i erstatning, hvis han forlod programmet før tid.

"Love is Blind"-stjernen blev gift med Danielle Ruhl i programmet, men de to gik fra hinanden i august sidste år efter et års ægteskab.

Netflix har i skrivende stund ikke kommenteret hans kritik.

Sponsoreret indhold