Louis Tomlinson siger endeligt farvel til Simon Cowell

Foto: MEGA

Efter at have været en del af musik-legenden Simon Cowells pladeselskab, ”Syco Music” efter mere end et årti som en del af boybandet ”One Direction”. Så har parterne nu besluttet, at Tomlinson ikke længere skal være en del af pladeselskabet.

Bruddet kommer kun fem måneder efter, at den 28-årige Louis Tomlinson har udgivet sit første soloalbum, ”Walls”.

En kilde tæt på parterne har til mediet The Sun fortalt, at Louis og hans team følte, at samarbejdet helt naturligt var kommet til et sted, hvor de begge skulle videre, og at Simon Cowell heller ikke stod i vejen for, at den 28-årige sanger kunne sige farvel og tak.

- De har i fællesskab besluttet, at han kunne forlade pladeselskabet, og alle de praktiske ting er blevet ordnet i denne uge, lyder det fra kilden.

- Han har været hos et andet Sony selskab i USA, ”Arista”, og der er døren stadig åben, og de skal snakke om muligheden for, at han måske kan blive hos dem.

Louis selv valgte at dele nyheden om sit skift af pladeselskab på det sociale medie Twitter:

- Jeg håber I alle har det godt! Jeg ville bare lige fortælle, at jeg Syco Music og jeg har besluttet at gå hver vores vej.

- Jeg er virkelig spændt på, hvad fremtiden vil bringe og til at komme tilbage i studiet og arbejde på mit næste album. Jeg kan ikke vente med at se jer alle på min kommende tour, skriver han.

Louis Tomlinson blev første gang en del af Syco Music, da han i forbindelse med sin deltagelse i den britiske version af ”X Factor” i 2010 blev sat i en gruppe med, de i dag ganske velkendte navne, Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan og Liam Payne.

Bandet fik en tredjeplads i sangkonkurrencen, men det er vist en stor undervurdering af deres talenter.

One Direction blev formet undervejs i "X Factor", og trods de kun fik en 3. plads, så har de altså smeltet pigehjerter og solgt hundredetusindevis af albums og koncertbilletter lige siden. Foto: MEGA

”One Direction” formåede nemlig at udgive fem topsælgende albums med Cowells pladselskab i ryggen, inden de i 2016 valgte at tage en pause på ubestemt tid.

Det er derfor ikke kun Louis Tomlinson, der efterfølgende har udgivet et soloalbum. De andre tre medlemmer af bandet, samt Zayn Malik der i 2015 valgte at træde ud af gruppen, har alle forsøgt sig med en solokarriere.

Om ”One Direction” kommer til at optræde igen eller lave ny musik er stadig uvist, men tilbage i april viftede flere af medlemmerne ideen om, at deres ti års jubilæum måske skulle fejres.

Hvad en eventuel genforening vil have af betydning for Louis Tomlinson, når han nu ikke længere er en del af pladeselskabet, er endnu ikke til at vide

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close