Kendte11. juli 2022

Lotte Friis med trist afsløring: Datteren ramt af sjælden komplikation

Det er kun en uge siden, svømmeren efter en hård fødsel blev mor for første gang til datteren Andrea
Lotte Friis og Christoffer Schnak
Lotte Friis og manden Christoffer Schnak blev i starten af juli forældre til en lille datter.
 Foto: Claus Fisker

Den tidligere svømmer Lotte Friis kunne i sidste uge afsløre, at hun og manden Christoffer Schnack var blevet forældre for første gang, efter datteren Andrea kom til verden.

Allerede her gav Friis udtryk for, at det havde været en svær fødsel.

Men nu tyder det på, tiden efter også har været noget anderledes, end det lykkelige par havde forventet.

På sin Instagram-profil kan den tidligere svømmer nemlig nu afsløre, at datteren kun 20 timer efter, hun var kommet til verden, fik konstateret den sjældne komplikation immunisering.

– Her er en mor, som får lov til at holde sin 4 dage gamle datter for første gang i 72 timer, indleder hun opslaget og skriver, at den første uge som forældre, “slet ikke er forløbet, som vi havde håbet”.

For i stedet for ren eufori og lykke over, at Andrea endelig kom ud for at hilse på sine forældre, ja, så blev parret i stedet ramt af en svær nyhed.

– Immunisering er opstået ved, at Andreas’ blod i løbet af graviditeten er kommet i mine blodbaner. Og da hun har en anden blodtype end mig, har min krop prøvet at bekæmpe den lille mængde blod ved at danne antistoffer, forklarer hun og fortsætter:

– Disse antistoffer er så efterfølgende gennem moderkagen kommet tilbage til Andrea, hvilket har gjort hende syg.

Artiklen fortsætter under opslaget

Flere tusinde har allerede liket og kommenteret på det rørende opslag, og flere sender deres tanker mod det nybagte forældrepar.

– Åh kære Lotte og Andrea og jeres familie. De varmeste tanker og ønsker om god og stabil bedring, lyder det blandt andet fra Ulla Essendrop, mens Mette Bluhme Rieck skriver, at det er mere end, “hvad mit mor-hjerte kan klare”.

Lotte Friis og manden er fortsat i venteposition, og hun skriver, at de hver dag krydser, hvad de kan for at hendes tal i blodprøverne er faldende.

– Hvis du har lidt ekstra energi send det gerne i vores retning, slutter hun det rørende opslag.

Sponsoreret indhold