Kendte 3. marts

Lotte Friis bekymret under graviditet: Har to moderkager

Den tidligere topsvømmer afslører, at hendes graviditet har været fyldt med bekymringer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En graviditet er en glædelig ting, men det er også en tid fyldt med bekymringer.

Det kan Lotte Friis i den grad skrive under på: På sin Instagram afslører hun, at hun de sidste 10 dage har bekymret sig over den baby, der vokser i hendes mave.

Til en række scanningsfotos afslører den 34-årige radiovært, at en scanning bød på flere ubehagelige overraskelser.

Artiklen fortsætter under billedet

– Det viste sig, jeg har det, der hedder en biplacenta. Det er, når man har to moderkager. Det mangler vi stadig at få kigget nærmere på, men først til april, skriver hun på sin Instagram.

 

Ifølge sundhedsplejersken.dk er den egentlige årsag til biplacenta ikke fundet, men der kan oprindeligt have været anlæg til en tvilling. At have to moderkager har ingen praktisk betydning, med mindre den f.eks. ligger foran fødselsåbningen.

Og som om det ikke var nok med en ekstra moderkage, så var der et vitalt organ, som til at starte med ikke kunne findes ved scanningen:

– Lillepigen valgte også at gemme sin ene nyre så godt af vejen, at vi skulle have en del scanninger. Vi fik dog bekræftet i dag, at begge nyrer ser fine og normale ud. Men hold da op, en del bekymring hun allerede giver, inden hun er kommet ud. Vi glæder os dog stadig, afslutter hun.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Jesper Sunesen

Til sommer bliver Lotte Friis mor for første gang. Foto: Jesper Sunesen

Det var i januar, den tidligere elitesvømmer afslørede, at hun venter sit første barn sammen med manden Christoffer Schnack Ringø.

Sponsoreret indhold