Kendte26. maj 2020

Lotte Friis ånder lettet op: Brylluppet reddet

Den tidligere topsvømmer må skifte sommerbrylluppet ud med et efterårsbryllup
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I flere måneder har Lotte Friis og hendes forlovede, Christoffer Shcnack Ringø, levet i uvished om, hvorvidt de kunne holde drømmebrylluppet den 27. juni.

Nu kan det kommende brudepar dog ånde lettet op, for planerne for deres bryllup er endelig faldet på plads. Det skriver BILLED-BLADET.

Den tidligere "Vild med dans"-deltager afslører, at brylluppet rykkes fra den 21. juni til den 17. oktober, og 32-årige Friis må altså derfor vinke farvel til drømmen om et sommerbryllup.

- Bortset fra datoen bliver alt som planlagt. Kirken, festlokalet, brudekjolen, bryllupskagen, brudebuket, alting, fortæller Lotte Friis til BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200104_cfi01326.jpg
 Foto: Claus Fisker

Lotte Friis skal stå brud til efteråret. Foto: Claus Fisker

Friis, der nu arbejder som radiovært på P4, tilføjer, at alle leverandørerne til brylluppet har været med på at rykke til en ny dato, og heldigvis har ingen af gæsterne heller ikke meldt afbud.

Kjolen, der designes af Lasse Spangenberg, bliver dog nok modificeret en smule, nu når begivenheden falder i oktober og ikke juni.

Og selvom parret nok godt kunne have holdt bryllup her til sommer, så har især én faktor været afgørende:

- Men vi er krammemennesker, så vi vil hellere vente og håbe, det så kan blive et rigtigt krammebryllup, fortæller den kommende brud til BILLED-BLADET.

Sponsoreret indhold