Kendte17. november 2022

"Løvens hule"-profil har fået nok: Jeg er mættet af at høre, hvor sej jeg er

Iværksætter Trine Hansen fik stor succes efter sin deltagelse i "Løvens Hule" med firmaet Party In a Box. Men populariteten er for meget for hende
Trine Hansen med Mia Wagner i "Løvens Hule".
Trine Hansen med Mia Wagner i "Løvens Hule".
 Foto: "Løvens Hule"/DR

– Jeg er mættet af kommentarer om, hvor sej jeg er. Der er så mange, som ikke kender bagsiden af medaljen ved at leve, som jeg har gjort. Det kan godt være, at jeg er pissesej og arbejder hårdt, men nu sidder jeg så her og glor ind i en væg, siger 32-årige Trine Hansen.

Hun er gået ned med stress efter den massive opmærksomhed, hun har modtaget, efter hun for to år siden stillede op i "Løvens Hule" med virksomheden Party In a Box, der leverer festartikler.

Det fortæller hun til Finans.

Trine Hansen er så udbrændt, at hun har været sygemeldt fra jobbet i seks måneder. Men udover at have mistet passionen for firmaet, kan hun heller ikke overskue at mødes med veninder eller blot gå en tur.

Hun er frustreret over stresssymptomer som hukommelsestab, piben for ørerne, kvalme og ondt i maven.

– Jeg har jo stadigvæk lyst til at være sej, og at folk skal se mig på den måde. Men jeg har også lyst til at vise, at det er sårbart. Lige nu har jeg egentlig mest lyst til bare at være alene. Jeg kan ikke engang være noget for mig selv, derfor kan jeg hellere ikke være noget for andre eller for virksomheden. Det er virkelig irriterende, men sådan er det lige nu, siger hun.

Sponsoreret indhold