Kendte6. april 2020

"Løvens Hule"-investor giver medarbejdere fræk bonus i krisen

Coronakrisen har givet erhvervslederen Jacob Risgaard et helt andet blik på mødetider og arbejdsmiljø
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/loevens_hule_tsl.jpg
 (Foto: DR (Per Arnesen))

Er man ansat i investor og "Løvens Hule"-stjerne Jacob Risgaards Coolshop, så kan man muligvis se frem til et helt andet arbejdsliv, end man er vant til, når livet vender tilbage til normal efter coronakrisen.

Siden statsminister Mette Frederiksen lukkede landet ned den 9. marts har hans medarbejdere skulle indrette sig på nye måder - og det har virkelig imponeret den erfarne serieinvestor.

- Jeg er imponeret over, hvor effektive og produktive medarbejderne er nu, hvor de arbejder hjemmefra. Teknologien gør, at jeg nemt kan måle effektiviteten hos de ansatte, siger han til BT, før han tilføjer:

- Når man først har fået indrette nogle ordentlige hjemmearbejdspladser, og der er disciplin og struktur på arbejdet, så må jeg bare konstatere: Fuck, mine medarbejdere har været effektive.

43-årige Jacob Riisgaard er så begejstret over sine ansattes omstillingsparathed og egagement, at han har sendt dem alle en lille fræk gave.

https://imgix.seoghoer.dk/050315coolshop_58.jpg
 Foto: All Over

- Jeg har netop sendt en pakke hjem til alle med gavekort til mad og drikke og til Sinful.dk (erotisk legetøj red.) så alle kan købe noget frækt. Jeg er så imponeret, fortæller han.

Udover den frække gave, har direktøren i sinde at gentænke hele idéen om et 8 til 16 job, hvor alle mand møder ind på det samme kontor.

- Før coronakrisen var der måske en idé om og tradition for, at man var mere nærværende hvis man mødte fysisk op til et møde. (...) Videomøderne er meget mere effektive, fordi man springer den der fucking small talk over siger han til avisen.

Risgaard er medstifter af webshoppen og butikskæden Coolshop.

Sponsoreret indhold