Kendte1. august 2022

“Løvens Hule”-investor Christian Arnstedt nyder sommeren med sønnen

Det er kun få måneder siden, DR-stjernen kunne kalde sig far for første gang
Christian Arnstedt og Charlotte Reventlow
Christian Arnsted og hans hustru, Charlotte Reventlow blev forældre til sønnen William i starten af juni.
 Foto: Mikael Rieck

I starten af maj lød det, at der var en lille ny en på vej for “Løvens Hule”-investoren Christian Arnstedt og hans hustru, Charlotte Reventlow.

Kun en måned senere kunne DR-stjernen berige sine mere end 47.000 følgere på Instagram med nyheden om, at han nu for alvor kunne kalde sig selv for far.

Men selv om livet som nybagte forældre ofte kan byde på søvnløse nætter, så lader det til, at jobbet som far uden tvivl behager den garvede investor.

Han er i hvert fald ikke sky for at vise William frem for verden, og ikke mindst vise William verden.

– Se verden min lille ven, skriver Arnstedt på sit seneste opslag, der viser en række billeder af ham med sønnen i sine arme og en smuk solnedgang i baggrunden.

Artiklen fortsætter under opslaget

Udover smukke sommerstunder sammen, så lader det til, den nybagte far dog også finder tid til at tage et par lure sammen med sønnen, når han tillader det.

– Livet har fået et nyt formål, skriver han til en række søde billeder, hvor han blandt andet ses nyde en morgenstund med hele familien i sengen, når altså ikke tiden er til at gå rundt i hjemmet, eller nappe en lur på sofaen.

Artiklen fortsætter under opslaget

Christian og hans hustru, Charlotte blev gift i 2019, og samme år slog han for alvor sit navn fast, da han sikrede sig en plads på listen over Europas største businesstalenter under 30 år i Forbes.

Året efter gjorde han sin entre i DR-programmet “Løvens Hule”, hvor han fortsat sidder i en af de varme stole, når danskerne år efter år forsøger at overbevise ham og de andre løver om, at de har knækket koden til en succesrig virksomhed.

Sponsoreret indhold