Kendte22. marts 2022

Løkkes rejsefuser

Solrun og Lars Løkke Rasmussens rejse- og eventfirma er langt fra nogen guldgrube.
https://imgix.seoghoer.dk/lars_loekke_og_solrun_0.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Lars Løkke Rasmussen og fru Solruns spæde forsøg på at arrangere ture til Solruns hjemstavn Færøerne er ingen bragende succes, hvis man tager de økonomiske briller på.

Årsregnskabet for ægteparret på 57 og 53 år og datteren Lisas firma Sollar ApS viser, at indtjeningen i 2021 faldt til knap 92.000 kr.

I firmaets første leveår, der godt nok dækker en periode på over 15 måneder - fra september 2019 til og med 2020, var bruttofortjenesten på mere end en kvart million kroner.

På bundlinjen afrundes 2021 med et overskud på beskedne 66.624 kr. efter skat.

Lars Løkke og Solrun pudser glorien i ledelsesberetningen. Deres firma har nemlig været berettiget til at modtage coronastøtte, men de har valgt den mulighed fra:

- Aktiviteten i selskabet har været præget af COVID-19, som har medført aflysning af en række planlagte rejser til Færøerne. Firmaet har rimeligvis været berettiget til at søge hjælpepakker, men har afstået herfra, skriver parret i beretningen.

Sollar har adresse i familien Løkke Rasmussens villa og tidligere hjem i nordsjællandske Græsted. Den tidligere statsminister og Solrun bor nu i Nyhavn nær Christiansborg.

Selv om overskuddet i Sollar er beskedent, så beskriver ejerne årets resultat som "tilfredsstillende".

Overskuddet fra 2021 har Solrun, Lars og Lisa valgt at spare op i Sollar, som nu har en formue på over 100.000 kr.

Sponsoreret indhold