Kendte 28. april 2021

Løfter sløret: Drømmer om bryllup og børn

Hvis alt går efter planen, så bliver Oliver Bjerrehuus og Sofie Amalie Elkjær forældre sammen inden for de næste fem år
Foto: Søren Jul Lamberth

Oliver Bjerrehuus og kæresten Sofie Amalie Elkjær er smaskforelskede, og parret drømmer da også om, at de skal være mere end bare kærester.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret, der er født 25 år forskudt af hinanden, fortæller i et interview på SpeakerBee i programmet "Behind the Scene - Kærlighed og fordomme", at de drømmer om bryllup, hus og børn.

- Hvis det er det, hun tænker på, så har vi da talt om det, men det er ikke nogen hasteting. Nu har Olli jo et par børn i forvejen, men det var vigtigt for mig at vide, at han gerne ville have flere, for det var et must for mig. Ikke syv børn mere, men én eller to vil jeg da gerne have i mit liv, siger 20-årige Sofie Amalie Elkjær, der til daglig er studerende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Mikael Rieck

Sofie, 20, og Oliver, 45, har været kærester i cirka et år, men har først fornyligt fortalt offentligheden om deres kærlighed. (Foto: Mikael Rieck)

Selvom det ikke ligefrem er en hasteting med at få børn, så er drømmen nu alligevel, at det skal ske, inden Sofie fylder 25 år.

Oliver Bjerrehuus fortæller også i interviewet, at de har mødt hinandens forældre.

En god ting ved at have en så meget yngre kæreste er, at når Oliver skal hænge ud med sine svigerforældre, så er de nogenlunde jævnaldrende, fortæller han.

45-årige Oliver Bjerrehuus har tidligere fortalt, at han ikke ser nogen problemer i den aldersforskel, der er mellem dem.

Men aldersforskellen har fået andre op i det røde felt, og Oliver Bjerrehuus har fået et væld af negative kommentarer, fortæller han.

Den tidligere model stod frem med forholdet i begyndelsen af april. Forholdet er dog ikke spritnyt. De har nemlig været sammen i et års tid fra den første coronanedlukning.

Oliver Bjerrehuus har i forvejen fire børn. Tre af dem - to døtre og en søn - har han fået med Gunnvør Dalsgaard, og han har fået endnu en søn med Anna von Lindholm.

Sponsoreret indhold