Kendte10. maj 2021

L.O.C. om tv-job: - Det var forfærdeligt

Jobbet som tv-dommer i TV 2-fadæsen "Voice" er ikke noget, som L.O.C. kigger tilbage med stolthed på. Rapperen skriver helt sikkert ikke de to sæsoner øverst på sit CV, kan man tydeligt høre i et nyt interview med Uden Filter.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-909432.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Man kan ikke komme uden om, at L.O.C. er den nok største rapper, der har sat sine sneakers i dette lille land.

Derfor var det et kæmpe scoop, da TV 2 for små ti år siden landede kongen af Århus som dommer i deres nye satsning "Voice". Det var meningen, at det skulle konkurrere med "X Factor" hos konkurrenterne på DR1.

Det kunne det ikke. Det blev til to sæsoner, og selv om Liam vandt begge to, så er tiden foran kameraerne i dommerstolen ikke noget, han husker tilbage på med glæde.

Rapperen fortæller hudløst ærligt til succesduoen Hav og Kamal, som blandt andet står bag "Uden Filter", at det bestemt ikke var ham at sidde der og lege Thomas Blachman-light.

- Det var forfærdeligt. Forstå mig ret, jeg gik ind til det med tanken om, at hvis nogen vil give mig penge for at fortælle min musikalske opfattelse af noget – det vil jeg gerne være med til, forklarer L.O.C. og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/bb-44677_0.jpg
 Foto: Hanne Juul

Christiane Schamburg-Müller arbejdede ikke på "Voice", men hun støttede naturligvis sin daværende store kærlighed (Foto: Hanne Juul)

- Men lige så snart du er med i det, så finder du ud af, at det her er 20 procent musik og 80 procent underholdning.

Liam siger altså mere eller mindre, at han gjorde det for pengenes skyld, at han satte sig i den roterende "Voice"-stol, hvor hans meddommere blandt andre bestod af Xander Linnet og Sharin Foo.

Selv om det altså var et musikalsk tv-program, som rapperen havde sagt ja til, så overraskede det ham alligevel, at det i sidste ende ikke handlede særlig meget om musik.

- Jeg tænkte bare, at nu gør vi det, og det var grineren og sjovt at lave, siger han i "Uden Filter" og uddyber:

- Men da vi var færdige med det, og jeg lavede altså to sæsoner, så indså jeg, at det her har jeg ikke behov for. Jeg vil hellere bare lave min musik og få responsen fra folk, når jeg står på en scene.

Liam afslører samtidig, at han lige nu arbejder på et nyt album, som får den selvironiske titel "Fuck L.O.C.".

Se hele interviewet her:

Sponsoreret indhold