Kendte28. september 2021

L.O.C dropper kærligheden: - Der kommer ikke til at stå en tandbørste ved siden af min

Den aktuelle rapper er ikke gået i cølibat, men han kan samtidig ikke forestille sig, at en ny kvinde rykker ind i hans tilværelse som alenefar til sønnen Constantin
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om L.O.C. får masser af tilbud, så kan intet kvindebekendtskab trumfe hans tjans som far til sønnen, Constantin, som han og ”Vild med dans”-værten Christiane Schaumburg-Müller fik for fem år siden.

Af samme grund har albumaktuelle rapper ikke planer om at lade en ny kvinde flytte ind i hans liv.

- Jeg kan ikke gå i cølibat, men hvis jeg ses med nogen, så er det helt adskilt. Jeg har sagt til mine venner, at der aldrig kommer til at stå en tandbørste ved siden af min derhjemme, for det vigtigste er min søn, og at det fungerer med ham. Før det er helt på plads, har jeg ikke overskud til at involvere mig i noget som helst, siger han til Ritzau, før han forklarer, at det da ville være dejligt at møde en kvinde, men at den slags relationer ikke har hans førsteprioritet.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/bb-44677_1.jpg
 Foto: Krestine Havemann

Christiane og Liam mødte hinanden første gang i '98, og ti år senere blev de forlovet. I dag er L.O.C single, mens hans ekskone danner par med Daniel Åxman.
(Foto: Krestine Havemann)

På hans nyeste udgivelse, albummet ”Fuck L.O.C” får man en fornemmelse af, at Liam O’ Connor får masser af tilbud, når han – en sjælden gang i mellem – bevæger sig ud i eksempelvis byen.

Eller hvis han tjekker indbakken. Og den er god nok, bekræfter han.

Faktisk er der ikke en eneste strofe på albummet, der ikke er overgået af en frisk besked i hans DM’s i virkeligheden.

L.O.C var sammen med tv-værtinden Christiane Schaumburg-Müller i ti år, før de blev skilt i 2019.

– Jeg kan bekræfte, at vi er gået fra hinanden. Historikken er, at vi blev skilt i 2015 og fik verdens dejligste dreng i 2016, og det gør man jo ikke, hvis man ikke vil have det til at fungere, sagde rapperen dengang.

Sponsoreret indhold