Kendte26. juli 2023

Lizzo hiver ung fan op på scenen: – Du er talentfuld og du er smuk

Sangerinden fortsætter sin kampagne mod negative kommentarer på det store internet
Lizzo plays at Orange Stage at the Roskilde Festival on Saturday July 1. 2023. (Photo: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix)
Lizzo har også været forbi Danmark i år, da hun optrådte på Roskilde Festivals Orange Scene sidste spilledag.
 Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix

Hun er kendt for at gå langt for sine fans og også for ikke at lade internettrolde bestemme, hvad hun bør lægge op på sine sociale medie-profiler.

Derfor bør det egentlig ikke undre nogen, at en ung fans skilt den anden aften fangede sangerinden Lizzos blik under en koncert i Sydney.

Fra scenen kunne hun læse teksten ”Hjælp mig med at vise mine haters, jeg 100 procent er den bitch”, hvilket fik verdensstjernen til at stoppe op og snakke med den unge fan.

Hun hed Monroe og havde dette svar, da Lizzo spurgte, hvorfor hun havde brug for hjælp.

– Jeg bliver mobbet på sociale medier og de fortæller mig altid, at jeg ikke er god nok, fordi jeg godt kan lide at synge og danse og gerne vil være ligesom dig. Jeg elsker dig.

Herefter hev sangerinden sin unge fan op på scenen for at give hende en brandtale og – formentlig – hendes livs største oplevelse.

– Du er talentfuld og du er smuk. Du kan gøre alt. Du er så ung, du kan nå at blive jordens bedste danser, lød det fra ”Truth Hurts”-sangeren.

Her stoppede den søde gestus dog ikke, for Monroe fik på Lizzos opfordring også mulighed for at opføre en af sine danse – alt imens Lizzo selv filmede det på en telefon.

– I skal ikke snakke dårligt om min bedste Monroe mere. Fra nu af skal igennem mig først! Hun er en stjerne, hun er en diva!, sagde Lizzo fra scenen.

Videoen, som Lizzo optog, er efterfølgende blevet delt på TikTok, og fans er mildest talt oppe at køre over sangerindens handling.

– Gåsehud, skriver en bruger kort, mens en anden forklarer, at hun var til koncerten.

– At se det øjeblik, vil jeg aldrig glemme. Helt fantastisk.

Lizzos verdensturné bringer hende i aften til New Zealand, før hun herefter drager mod Japan.

Sponsoreret indhold