Kendte11. januar 2021

"Livet er fedt": Sådan har Merethe det i dag

Merethe Kasten blev kendt i hele Danmark, da hun for tyve år siden tonede frem i ”Livet er fedt”. I dag er hun fyldt 49 år og kan se tilbage på både gode og mørke stunder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/07105493-369f-457a-ab40-3e0bf1ece20d.jpg
 (Foto: United Production/TV 2)

Merethe Kasten blev kendt i hele landet, da hun for præcis tyve år siden tonede frem på tv.

Først i 30 udsendelser af ”Livet er fedt” og siden i sit eget program, der fik titlen ”Merethes mave”.

I begge programmer kunne man følge Merethes kamp mod overvægten. En kamp, der også fortsatte, efter kameraerne blev slukket.

Det er dog ikke kun kampen mod vægten, som Merethe har kæmpet. I et stort interview med TV 2 fortæller den i dag 49-årige kvinde, at hun også har kæmpet med andre problemer – både som følge af den enorme succes, hun oplevede på tv og som følge af en konkurs, der ramte hende tilbage i 2008.

- Til sidst brændte jeg simpelthen sammen af det oppe i min hjerne. Jeg fik angst, paranoia og blev virkelig psykisk syg, siger Merethe Kasten i det store interview med TV 2.

Hun fik desuden konstateret fibromyalgi, og i dag er hun på førtidspension og lever med egne ord et ”meget tilbagetrukket og beskyttet liv med familie og gode venner”.

- Mine smerter har været tiltagende siden 2008, hvor jeg blev førtidspensionist. Jeg har ondt hver dag. Men det er vigtigt for mig ikke at lande i en bås, hvor jeg enten skal have ynk eller medlidenhed. For jeg lever også et dejligt og meget kærlighedsfyldt liv. Min familie elsker mig, og for nogle år siden blev jeg mormor. Den kærlighed, jeg får fra dem, er vel egentlig den største rigdom, man kan have. Og så må jeg være i den krop, jeg har, siger Merethe i det store interview med TV 2.

I aften sender TV 2 dokumentaren ”Livet er fedt – 20 år efter”.

Sponsoreret indhold