Kendte24. april 2023

Liv Martine og resten af familien i Skallerup ramt af sorg: Snuden er død

Instagramikonet på fire ben, Snuden fra Skallerup Ridecenter, er gået bort. Det rammer ”Bagedyst”-dronningen Liv Martine hårdt, selvom de fik mange gode år sammen
Liv Martine og resten af familien i Nordjylland er tynget af sorg, efter deres elskede hund Snuden er gået bort 
Liv Martine og resten af familien i Nordjylland er tynget af sorg, efter deres elskede hund Snuden er gået bort
 Foto: Dan Mariegaard

Hundehimlen har nu fået ny funklende stjerne.

Den sprælske Berner Sennenhund, som boede hos Liv Martines mor, Lone Hansen, der ejer ridecenteret i Skallerup ved Hirtshals, er nemlig nu fløjet videre, og på Instagram mindes familien nu deres elskede kæledyr, som nåede at være en del af deres liv i 14 år.

– Ingen ord, skriver ”Bagedyst”-vinderen Liv Martine, idet hun deler sin mors rørende hyldest.

– Snuden vil leve videre i vores hjerter for evigt. Det har været så fantastisk at have dig hos os, Snuden. Du har givet så ubeskriveligt meget glæde til vores familie, altid glad, sød, sjov, smuk og kærlig. Hvor har det været utrolig dejligt, at du var vores hund, skriver Lone Hansen.

En knude i maven

Hendes hjerteskærende afsked er ledsaget af klip og billeder af Snuden gennem de seneste år, hvor den også har været en fast del af profilen – sammen med blandt andre gåsen Sortenæb og familiens islandske heste.

– Jeg har en stor knude i maven, som jeg ikke kan få til at forsvinde. Jeg tænker på dig hele tiden, skriver Liv Martines mor.

Der kan ikke være to meninger om, at Snuden har haft et godt hundeliv på i de åbne landskaber i det nordjyske.

Desuden har den godmodige vovse ikke blot været et kæledyr, men snarer et regulært familiemedlem – Snuden fungerede eksempelvis som ringbærer ved Liv Martine og Mads Niemanns bondegårdsbryllup i sommeren 2019.

Sponsoreret indhold