Lise Rønne: Jeg har skrevet med Melvin

Lise Rønne styrede det første live-show efter Melvin Kakooza aflyste på en trist baggrund.

Lise Rønne styrede det første live-show efter Melvin Kakooza aflyste på en trist baggrund.

(foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2021)

Da Lise Rønne fik et opkald, om hun ville være vært i X-Factor igen, var det en vild overraskelse. Men fredag aften var hun altså igen vært i det første live-show.

Og endda på en meget alvorlig baggrund. Hun skulle være vikar for X-Factor-værten og komikeren Melvin Kakooza, der desværre måtte aflyse på den triste baggrund, at han har fået en hjernetumor, som heldigvis er godartet.

Hvad fløj der igennem hovedet på dig, da de ringede så kort tid før?

- Der fløj bare mega overraskelse igennem, og intuitivt tænkte jeg, nej, virkelig sødt af jer, men det skal jeg ikke. For det var jo for pokker et gammelt kapitel ikke? Og nu var jeg et helt andet sted, og alt det der, siger Lise Rønne til SE og HØR.

Ellers var hun i gang med et samarbejde med Saxo, hvor hun laver journalistik omkring bøger.

- Men det er jo et kæmpe spring lige pludselig, og Blachmann roste dig jo helt sindssygt?

- Ja, det var sgu meget sødt af ham, siger hun med et grin.

Hun mener, at sol, måne og stjerner, stod dér, hvor de skulle på det tidspunkt, hvor de ringede og bad hende være vært igen.

- Jeg tror helt klart også, at situationens alvor har spillet ret meget ind i virkeligheden. At det var så alvorligt og trist, det der var sket med Melvin. Det gjorde da helt klart, at jeg var nødt til at tage det alvorligt og forholde mig til det.

- Og så tror jeg bare, jeg kom til at sige på et tidspunkt i vores samtale, jamen hør nu her, nogle gange skal man også lige udfordre tanken, hvad der ville ske, hvis man sagde ja, i stedet for bare per automatik at sige nej. Og så var jeg ligesom begyndt at gå lidt ned ad den sti. Det kom lidt bag på mig selv.

Har du snakket med Melvin for nylig?

- Nej, for jeg kender faktisk ikke Melvin, så jeg har bare skrevet en besked til ham.

Må man høre, hvad han svarede på det?

- Nej, det tror jeg faktisk ikke. Der spørger du hans hold om den slags, siger Lise Rønne.

Hvad synes du var aftenens højdepunkt?

- Jeg synes aftenen havde en dejlig stemning, der var præget af, at folk også vidste, at de også er her næste fredag. Og det tror jeg lagde en ro på rigtig mange af deltagerne, som gjorde, at de faktisk gik ud og nød det, og dommerne kom også i gang på en god måde. Der var en god tone, og så ved vi godt, at de finder et ekstra gear og træder mere i pedalen, lyder det fra den nye vært.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close