Kendte27. juni 2022

Lisbeth Østergaard scorer nyt værtsjob

Influenceren er tilbage i værtsrolle, men det er ikke på skærmen
Lisbeth Østergaard
Lisbeth Østergaard er tilbage som vært på nyt program.
 Foto: Jesper Sunesen

Det er længe siden, Lisbeth Østergaard har slået sine folder som vært på et program. Senest styrede hun løjerne i ”Love Island”, men de seneste par år har hun koncentreret sig om sin influencervirksomhed.

Men nu er hun altså tilbage i manegen, fortæller hun til Her & Nu.

Men hun kommer ikke til at tone frem på skærmen – til gengæld får du den velkendte P3-stemme i din øregang. Hvis du altså er sportsinteresseret.

For den garvede radiovært skal nemlig stå i spidsen for en ny podcast-serie med titlen ”Øjeblikket”, hvor hun skal interviewe sportsstjerner.

- Heartbeats spurgte, om jeg havde lyst til at være med til at lave den her podcast, og det ville jeg vildt gerne. Det er med nogle danske sportsstjerner. Dem som man ikke ser hver dag, men dem som vi alle er på fornavn med, når der er OL og sådan noget, forklarer hun til ugebladet.

Selv om du måske bedst kender hende fra P3 og ”Go’ Aften Danmark”, så er hun ingenlunde grøn udi sportsjournalistik.

- Jeg har jo lavet en del sport før. Jeg har lavet boksning på TV 2 i sin tid og sport på 3’eren, og jeg kan generelt godt lide at følge med i fodbold, Tour De France, formel 1 og alt muligt, siger Lisbeth, som ikke skruer ned for sin influencer-virksomhed.

Lige nu ferierer hun med sin mand Ralf og deres to sønner Viggo og Carlo på solskinsøen Bornholm. SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Lisbeth Østergaard, men hun er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold