Kendte29. juni 2023

Lisbeth Østergaard om livet i Aalborg: Føles som ferie

Den 43-årige influencer har stadig ikke helt forstået, at hun nu bor i Aalborg
Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen nyder festivallivet i det nordjyske. 
Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen nyder festivallivet i det nordjyske.
 Foto: Lars Horn / Baghuset

Flyttekasserne er kun lige ankommet til Aalborg, og for 43-årige Lisbeth Østergaard og hendes mand Ralf føles det også lidt uvirkeligt, at den nordjyske by, nu danner rammen om deres hjem.

– Jeg har det som om, at vi er på ferie. For vi flyttede for kort tid siden, så var vi i huset i tre dage, og så var vi på Bornholm på ferie, og så kom vi tilbage i går, siger Lisbeth Østergaard.

Det er hendes mand Ralf helt enig i.

– Det føles uvirkeligt. Vi er ikke rigtig landet endnu, siger han.

Fra Amager til Aalborg

Parret flyttede tidligere på måneden fra Amager til Aalborg. Ralf er født og opvokset i Nordjylland, mens Lisbeth er fra Midtjylland.

– Vi mangler ikke netværk i København, men vi savnede vores familie, siger Lisbeth.

– Børnene ville gerne se deres bedsteforældre og omvendt, siger Ralf.

Derfor blev huset på Amager sat til salg, og et hus i Aalborg blev købt. Og lige nu er de allerede godt i gang med at udforske det nordjyske festivalliv sammen med deres venner i Nordjylland.

– Nu er det jo nærmest i vores baghave. Vi er her for at hygge med vores gode Aalborg-venner, siger Lisbeth om turen til Nibe Festival.

De har besøgt festivalen flere gange, da Ralf er fra lokalområdet. I år har de allerede hørt L.O.Cog Lukas Graham, og The minds of 99 er også på listen over bands de skal høre.

Og når Nibe Festival er overstået, skal de til at finde hverdagen i Aalborg. Men de får også stadig deres faste gang i København, hvor Ralf fortsat arbejder.

– Jeg flyver mandag morgen og arbejder til tirsdag eftermiddag og holder weekend. Jeg har indlagt i min vagtplan, at jeg sover på arbejdet, og så går jeg ned i tid, forklarer han.

Lisbeth vil også stadig pendle fra Aalborg til en masse events. Og selv om hun kommer til at savne sine veninder i København, så har hun allerede skabt gode relationer til Ralfs venner i Aalborg.

– Jeg har lært nogle af kende igennem Ralf, så en masse af dem han kender, er også blevet mine veninder, siger Lisbeth.

Parret regner også med, at Aalborg er stedet, de skal have base de næste mange år, mens børnene vokser op.

– Funker det ikke, så kan vi altid flytte tilbage. Men det er ikke med en plan om, at vi skal flytte tilbage. Så må vi se, hvis børnene vælger at flytte til København, når de er store, så flytter vi måske med, smiler Lisbeth.

Sponsoreret indhold