Kendte25. januar 2023

Lisa Marie Presleys datter deler det sidste billede sammen med mor: - Jeg er så taknemmelig

Den amerikanske skuespiller Riley Keough, 33, deler i et rørende opslag det sidste billede, hun fik taget sammen med sin mor, Lisa Marie Presley, der forrige uge pludselig døde
Riley Keough mindes sin mor med et sødt opslag på Instagram 
Riley Keough mindes sin mor med et sødt opslag på Instagram
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Mor og datter sidder smilende skulder ved skulder på restauranten, før de lækre østers kommer på bordet.

Billedet er taget som det allersidste nogensinde af Lisa Marie Presley og datteren Riley Keough.

Og i et rørende opslag skriver den 33-årige skuespiller – og barnebarn af ikonet Elvis Presley – at hun er taknemmelig over at have dette sidste foto sammen med moderen.

– Jeg føler mig velsignet over at have dette billede af den sidste gang, hvor jeg så min smukke mor, skriver hun.

Billedet er ifølge People.com taget ved et arrangement den 8. januar, hvor Elvis Presleys fødselsdag blev fejret på Formosa Café i West Hollywood.

Lisa Marie mistede livet ret så pludseligt som følge af et hjertestop i en alder af 54 år den 12. januar.

– Jeg er taknemmelig for, at Georgie Flores tog dette af os, skriver hun videre, og refererer til fotografen bag pletskuddet, der er en af Keoughs skuespillerkollegaer.

Under mindehøjtideligheden søndag, hvor Lisa Marie Presley blev stedt til hvile ved familiegraven på Graceland, kom det frem, at datteren Riley Keough og med husbonden Ben Smith-Petersen i al hemmelighed var blevet forældre til en lille pige.

Afslørede hemmelig datter

Rileys mand læste en tekst højt, som Riley – siddende på forreste række ved den rørende begravelse – havde skrevet tilegnet sin afdøde mor.

– Jeg er evigt taknemmelig for at have fået 33 år sammen med dig. Jeg er helt overbevist om, at jeg har valgt den bedste mor for mig i denne verden… Jeg husker det hele. Jeg husker, at du badede mig, da jeg var baby. Jeg husker den måde, du krammede mig på. Den måde du duftede på, læste Sam Smith-Petersen op.

– Jeg kan huske, hvordan det føltes at blive elsket af den mest kærlige mor, jeg nogensinde har kendt til. Tak, fordi du viste mig, at kærlighed er det eneste, der betyder noget i dette liv. Jeg håber, jeg kan elske min datter, som du elskede mig, og som du elskede min bror og mine søstre.

Riley og Lisa Marie sammen i 2017.
Riley og Lisa Marie sammen i 2017.
 Foto: Faye Sadou/MediaPunch/MediaPunch

Det er ikke muligt at slå fast, hvornår Riley Keough er blevet mor, og om bedstemor Lisa Marie nåede at bruge tid sammen med sit nyfødte barnebarn.

Riley Keough, der selv har etableret sig en skuespilkarriere med roller i eksempelvis serierne ”Daisy Jones & The Six” og ”The Girlfriend Experience”, blev gift med Ben Smith-Petersen i 2015.

Lisa Marie Presley efterlader sig sin mor Priscilla på 77 år, samt tre døtre: Riley, samt tvillingerne Finley og Harper på 14 år.

Sønnen Benjamin Keough døde af selvmord i en alder af 27 år i 2020.

Sponsoreret indhold